Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2018

killing_jesus_-_trailer_with_english_subtitles

Lita, en fotografistudent, blir vitne til at hennes egen far blir drept. Politiet, som får nye drapssaker hver dag, foretar seg ikke stort. Når hun så en dag plutselig treffer på den unge drapsmannen, beslutter hun å ta saken i egne hender. KILLING JESUS er en fascinerende hybrid mellom hevnthriller og kjærlighetshistorie. Med et rastløst håndholdt kamera følger vi tett på Lita inn i de fattige områdene av storbyen. For Lita er det en ukjent verden, som både er truende og inntagende.

Handlingen foregår i Medellín, som var kjent som Colombias kokainhovedstad under Escobar-tiden. Byen er en spektakulær location, og det varierte landskapet blir i denne filmen utnyttet til fulle. Regissør Laura Mora Ortegas historie er delvis selvbiografisk, og ble skrevet etter at hennes egen far ble drept.

Program: 
Originaltittel: 
MATAR A JESÚS
Regissør: 
Laura Mora Ortega
Manus: 
Laura Mora Ortega, Alonso Torres
Foto: 
James L. Brown
Skuespillere: 
Natasha Jaramillo, Giovanny Rodríguez, Camilo Escobar
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2017
Land: 
Colombia og
Argentina
Produsent: 
Alex Zito, Maja Zimmermann, Ignacio Rey, Juan Pablo Garcia, Diego F. Ramírez
Salg: 
Latido
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Laura Mora Ortega (f. 1981 i Medellín) studerte ved filmskolen i Melbourne. Under hennes opphold i Australia, regisserte hun to prisvinnende kortfilmer, WEST (2005) og BROTHERHOOD (2006). Tilbake i Colombia, regisserte hun mer enn 35 episoder av TV-serien ESCOBAR, EL PATRÓN DEL MAL (2012).