THE FLORIDA PROJECT | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2018

the_florida_project_official_trailer_hd_a24

I The Magic Castle, et glorete og nedslitt motell i Florida, bor Halley (22) og hennes seks år gamle datter Moonee. Tilværelsen er langt fra glamorøs, noe som understrekes av at ”The Magic Kingdom” –  Disney World – ligger noen steinkast unna. For lille, frislupne Moonee er den absurde og kontrastfylte settingen likevel fylt med spenning og uendelige muligheter. Og mens Halley sliter, både med å få endene til å møtes og å akseptere sin egen livssituasjon, er datteren fast bestemt på å få mest mulig ut av hvert eneste sekund hun kan vandre fritt i nabolaget.

THE FLORIDA PROJECT er en sterk, rørende og ikke minst morsom film om utfordringene en liten familie på skyggesiden av samfunnet må leve med. Anført av imponerende skuespillerprestasjoner er filmen både befriende naturlig og samtidig et tankevekkende innsyn i det moderne USA.

Regissør: 
Sean Baker
Manus: 
Sean Baker, Chris Bergoch
Foto: 
Alexis Zabe
Skuespillere: 
Willem Dafoe, Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Valeria Cotto
Spilletid: 
1 time 55 min
År: 
2017
Land: 
USA
Produsent: 
Sean Baker, Chris Bergoch, Kevin Chinoy, Andrew Duncan, Alex Saks, Francesca Silvestri, Tsou Shih-Ching
Salg: 
Norsk Filmdistribusjon
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Sean Baker (f. 1971) er en manusforfatter og regissør fra USA, med filmutdannelse fra New York University. Baker mottok Robert Altman-prisen under Independent Spirit Awards i 2013 for sin film, STARLET. Hans forrige film TANGERINE ble vist på TIFF 2016.