FAMILIEDAG: VAIANA | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Hendelse header

2019

Dag Tid Sted
Lørdag 19. jan 15:00 Stortorget

Lørdag 19.januar inviterer TIFF hele byen til familiedag på utekinoen på Stortorget.  Vi tar dere med på en eventyrlig reise i sydhavsomgivelser når vi viser den storslåtte animasjonsfilmen VAIANA. Vi får også besøk av selveste Nora Gjestvang, som hadde den norske stemmen til Vaiana i filmen.

Vaiana er en eventyrlysten jente som seiler ut på en vågal og farefull ferd over havet for å redde sitt folk. På reisen møter hun den mektige halvguden Maui, som hjelper henne i forsøket på å bli en ekte sjøfarer. Sammen legger de ut på en actionfylt reise over det åpne hav, men øyene i Oseania skjuler mange farer, deriblant enorme monstre!

Vi inviterer til en spenningsfylt dag i nordnorsk januaridyll med underholdning, ulike aktiviteter og en nydelig langfilm for hele familien! Nora Gjestvang og Jeppe B. Laursen, som har stemmene til Vaiana og Maui kommer på besøk, og blant annet skal Nora synge filmens store hit «Hvor langt jeg må». Takk til COOP som stiller med deilige solboller som serveres til publikum. Ta på varme klær, og gjerne syng og dans med for å holde varmen! Vel møtt!

Originaltittel: MOANA
Regi: Ron Clements & John Musker
Skuespillere: Nora Gjestvang, Jeppe B. Laursen (stemmer)
Spilletid: 1 time 53 min
År: 2016
Land: USA
Språk: Norsk
Undertekst: Ingen
Salg: The Walt Disney Company Nordic

Sted: 
Stortorget