Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2018

faces_places_visages_villages_-_trailer_official_english_from_cannes_new

JR og Agnès er et umake par: Han er en 33 år gammel grafittikunstner, hun er en nesten nitti år gammel filmlegende. Sammen legger de ut på en road trip langs landeveien i Frankrike, i JRs magiske buss, som produserer gedigne trykk fra bilder de tar av folk de treffer på sine vandringer.

Han ser verden gjennom mørke solbriller, hun holder på å bli ufrivillig blind. Begge har likevel skarpe blikk for historiene som ligger gjemt i de mange portrettene de skaper – portretter som stilles ut på vegger i de franske landsbyene de besøker, vegger som også er lerreter med sine egne historier å fortelle. Men denne dokumentaren er mer enn en reise gjennom sjarmerende landsbyer, det er også en reise inn i de to kunstnernes egne liv. Det er en varm og ektefølt skildring av mennesker som kommer og går, vennskap som skapes og brytes, og av tilfeldige møter som kan prege oss for alltid. 

Program: 
Originaltittel: 
VISAGES VILLAGES
Regissør: 
JR & Agnès Varda
Manus: 
JR, Agnès Varda
Foto: 
Roberto De Angelis, Claire Duguet, Julia Fabry, Nicolas Guicheteau, Romain LeBonniec, Raphaël Minnesota, Valentin Vignet
Spilletid: 
1 time 29 min
År: 
2017
Land: 
Frankrike
Salg: 
NonStop Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Agnès Varda (f. 1928) er en belgiskfødt regissør, fotograf og kunstner. Hun er en legendarisk skikkelse i den franske nybølge-bevegelsen, og har laget over 20 dokumentarfilmer. Varda mottok en æres-Oscar i 2017.
JR (f. 1983 ) er en fransk fotograf, grafittikunstner og regissør. VISAGES VILLAGES er hans tredje dokumentarfilm.