Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2018

cest_la_vie_le_sens_de_la_fete_2017_-_trailer_english_subs

På et slott utenfor Paris skal det arrangeres et storslagent bryllup, og brudeparet har hyret et profesjonelt eventbyrå for at festen skal bli perfekt. Max Angély er veteran i festarrangørbransjen, men tenker på å selge firmaet og pensjonere seg. Han må bare få gjennomført denne siste store jobben. Men når brudgommen er en pedantisk kontrollfreak, fotografen spiser av gjestenes mat, vokalisten i bryllupsbandet tror at han er kveldens hovedattraksjon – og Max’ kollega og kjæreste Josiane legger an på en av de unge servitørene – begynner ting å bli vel komplisert. Og om ikke det var nok, går det rykter om at en inspektør fra mattilsynet er på vei. Det er duket for en svært lang kveld.                         

C’EST LA VIE! er den nye filmen fra franske Olivier Nakache og Éric Toledano, teamet bak kinosuksessen DE URØRLIGE. Skuespillerensemblet, med en suveren Jean-Pierre Bacri i spissen, gjør en formidabel innsats i denne forviklingskomedien som etter hvert tar helt av, bokstavelig talt.

Program: 
Originaltittel: 
LE SENS DE LA FÊTE
Regissør: 
Olivier Nakache & Éric Toledano
Manus: 
Olivier Nakache, Éric Toledano
Foto: 
David Chizallet
Skuespillere: 
Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Eye Haïdara, Jean-Paul Rouve, Vincent Macaigne, Suzanne Clément
Spilletid: 
1 time 57 min
År: 
2017
Land: 
Frankrike
Produsent: 
Yann Zenou, Laurent Zeitoun, Nicolas Duval Adassovsky
Salg: 
Another World Entertainment
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Olivier Nakache (f. 1973) og Éric Toledano (f. 1971) har kjent hverandre siden barndommen og jobbet sammen siden 1990-tallet. De har skrevet og regissert en rekke filmer, og mest kjent er de nok for DE URØRLIGE (2011), en av de største franske kinosuksessene noensinne.