MARIA FULL OF GRACE | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2017

maria_full_of_grace_-_original_movie_trailer

17 år gamle Maria Alvarez jobber på en blomsterplantasje i en landsby i Colombia. Etter å ha kommet på kant med sjefen, sier hun opp jobben, til tross for familiens misnøye – de er avhengig av Marias lille, økonomiske støtte. Maria drar til Bogotá for å finne en ny jobb, og får et risikabelt jobbtilbud: Å smugle små poser med heroin i magen. Hun aksepterer tilbudet, i håp om å tjene penger til et nytt og bedre liv i New York. Men tilværelsen som smugler er nådeløs – og dessuten har Maria funnet ut at hun er gravid.

MARIA FULL OF GRACE er rolig fortalt, men likevel rystende – en historie om en handlekraftig, ung kvinnes drøm om forandring. Catalina Sandino Moreno ble nominert til Oscar for hovedrollen, og delte tilsvarende pris i Berlin med Charlize Theron i MONSTER.

Filmen vil bli innledet av Kim Davies som er medlem av skriveverkstedet Youngblood and the New Georges Jam i New York. Hennes stykke SMOKE hadde nylig nypremiere i sin tredje sesong på Flea Theater i New York. Stykket har fått spesiell omtale i både New York Times og Time Out i New York. I tillegg skal det nå settes opp i São Paulo i Brasil og skal publiseres i de prestisjetunge magasinene Playscripts og Overlook Press. I 2015 og 2016 har hun vært tilknyttet Ibsen Internationals prosjekt «New Text, New Stage» i Kina. Davis har mastergrad i dramaskriving fra Brooklyn College.

NB. Av rettighetsmessige årsaker kan vi ikke selge billetter til MARIA FULL OF GRACE. Billetter til begge visninger av denne filmen vil derfor være gratis. Fribilletter må hentes i en av billettlukene, maks to billetter per person.

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Onsdag 18. jan 17:45 Verdensteatret Legg til Kjøp billettKjøp billett
Søndag 22. jan 18:00 Verdensteatret Legg til Kjøp billettKjøp billett
Program: 
Originaltittel: 
MARIA FULL OF GRACE
Regissør: 
Joshua Marston
Manus: 
Joshua Marston
Foto: 
Jim Denault
Skuespillere: 
Catalina Sandino Moreno, Guilied Lopez, Orlando Tobón
Spilletid: 
1 time 41 min
År: 
2004
Land: 
Colombia,
USA og
Ecuador
Produsent: 
Paul Mezey
Kilde: 
Scanbox
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Joshua Marston (f. 1968) er en amerikansk film- og fjernsynsregissør fra California, utdannet fra universitet i New York. Før spillefilmdebuten MARIA FULL OF GRACE jobbet han som journalist for magasinet Life og senere ABC News under Golfkrigen.