LA LA LAND | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2017

la_la_land

To drømmende sjeler i Los Angeles har begge større ambisjoner enn hva livet har gitt dem så langt. Sebastian er en seriøs jazzpianist som ønsker å åpne sin egen klubb, men som knapt makter å livnære seg på å spille bakgrunnsmusikk på sjarmløse buler rundt om i byen. Mia er en av Hollywoods mange arbeidsledige skuespillere som foreløpig kun slipper inn på filmsett for å servere kaffe. Flere tilfeldige møter blir etter hvert til en storslått romanse som forandrer begges liv, men er kjærligheten sterk nok til å overleve skuffelsene, kompromissene og utfordringene de begge møter på hver sin kant?

LA LA LAND er en fargerik og moderne musikal som tar sjangeren til nye og ungdommelige høyder, samtidig som den hyller de klassiske filmene og musikken som har kommet før dem. Filmen er spekket av sang- og dansenummer, med en stor dose uimotståelig sjarm. Man går ikke ut av kinosalen etter denne – man danser.

Originaltittel: 
LA LA LAND
Regissør: 
Damien Chazelle
Manus: 
Damien Chazelle
Foto: 
Linus Sandgren
Skuespillere: 
Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, J.K. Simmons
Spilletid: 
2 timer 8 min
År: 
2016
Land: 
USA
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
Fred Berger, Gary Gilbert, Jordan Horowitz, Marc Platt
Salg: 
Nordisk Film Distribusjon
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Damien Chazelle (f. 1985) er en amerikansk manusforfatter og regissør. Han studerte film ved Harvard og debuterte som regissør med GUY AND MADELINE ON A PARK BENCH i 2009. Hans forrige film WHIPLASH var en av de mest kritikerroste filmene i 2015 og ble belønnet med tre Oscar-statuetter. LA LA LAND er hans siste film.