CALL ME BY YOUR NAME | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2018

call_me_by_your_name_trailer_1_2017_movieclips_indie

Nord-Italia, sommeren 1983: I en råflott villa fra 1600-tallet nyter 17 år gamle Elio solfylte dager sammen med sin lille familie. Moren er oversetter, mens faren er arkeolog og kunsthistoriker med gresk-romerske skulpturer som spesialitet. Hver sommer lar faren en av sine studenter komme på besøk, og årets gjest er Oliver. Med frekk og freidig fremtoning sjarmerer den amerikanske studenten Elio i senk, som lærer ting om seg selv som pianoet og bøkene i villaen ikke kan tilby.

CALL ME BY YOUR NAME er en nydelig familiefortelling dynket i sol og sensualitet. Med stor omtanke viser regissør Guadagnino og hans imponerende skuespillerstab både det vakre og smertefulle i en mangefasettert kjærlighetsfortelling.

Program: 
Regissør: 
Luca Guadagnino
Manus: 
James Ivory, Andre Aciman
Foto: 
Sayombhu Mukdeeprom
Skuespillere: 
Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar
Spilletid: 
2 timer 12 min
År: 
2017
Land: 
Italia,
Frankrike,
Brasil og
USA
Produsent: 
Emilie Georges, Luca Guadagnino, James Ivory, Marco Morabito
Salg: 
UIP
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Luca Guadagnino (f. 1971) er en italiensk filmskaper og produsent. Han snakker italiensk, engelsk og fransk – en kombinasjon som gjenspeiles i regissørens ofte svært internasjonale filmer. Guadagninos forrige film var A BIGGER SPLASH, med blant andre Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts og Ralph Fiennes på rollelisten.