WELCOME TO THE MEN’S GROUP | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Program 2016

welcome_to_the_mens_group_-_trailer-hd

WELCOME TO THE MEN’S GROUP er et flue-på-veggen innblikk i kalifornisk mannskultur. Vi møter en gruppe menn som treffes en gang i måneden til felles søndagsfrokost. Her snakkes det løst og fast om det meste og om saker de ikke ønsker å involvere sine kvinner i. Men å snakke er aldri lett, og i forsøket på å finne et stammespråk faller forsvarsverkene som korthus i stormkast og voldsomme og til dels hysteriske byger.

Ensemblefilmen står stødig i Hollywood, men her får vi se en annen utgave av sjangeren. Dette er en uavhengig film fra den samme åssida, noe som tillater humoristiske spring og sprett fra de glatte og støvfrie Beverly Hills-hjemmene til reale basketak i gjørma rundt svømmebassenget. Slik blir filmen stående som et herlig utropstegn midt i den ellers så glatte og flatbanka filmkulturen.

Den norske filmkritikeren Ingrid Dokka har valgt filmen og vil introdusere den på en av visningene under TIFF - se vårt program og tiff.no.

Program: 
Regissør: 
Joseph Culp
Manus: 
Scott Ben-Yashar, Joseph Culp
Foto: 
Monty Rowan
Skuespillere: 
Timothy Bottoms, Stephen Tobolowsky, David Clennon, Mckenzie Astin, Joseph Culp, Terence Rotolo, Phil Abrams, Ali Saam
Spilletid: 
2 timer 10 min
År: 
2015
Land: 
USA
Produsent: 
Scott Ben-Yahsar, Joseph Culp
Kilde: 
Men’s Group Productions, Llc
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Joseph Culp (f. 1963) er en skuespiller og regissør fra New York, nå bosatt i Los Angeles. Hans siste kjente rolle var i TV-serien MAD MEN, hvor han spiller Archie Withman. WELCOME TO THE MEN’S GROUP er hans debut som spillefilmregissør. Han spiller selv den notorisk utro Michael i filmen.