NEON BULL | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2016

trailer_de_neon_bull_-_boi_neon_hd

Iremar steller med okser på vaquejada, en spesiell form for rodeo i det nordøstlige Brasil. Hverdagen er barsk, han står opp til ørene i gjørme og møkk, men når mørket senker seg lever Iremar ut drømmen sin. Da både tegner og syr han sexy kostymer til Galega, sin kollega og venninne som er trailersjåfør på dagtid og eksotisk danser om natta. Hun er også en framtrende skikkelse i den omreisende rodeotruppen som ellers består av hennes egen tøffe, lille datter Caca og tjukke, late Zé – som etter hvert erstattes av den yngre, mer velproporsjonerte Junior.

Livet går sin gang. Natt følger dag, truppen reiser fra sted til sted. NEON BULL beskriver karakterenes hverdag så vel som deres drømmer, og er mer opptatt av klasse, kropp og kjønn enn den er av plot og handling. Utvilsomt årets mest sensuelle film.  

Originaltittel: 
BOI NEON
Regissør: 
Gabriel Mascaro
Manus: 
Gabriel Mascaro
Foto: 
Diego Garcia
Skuespillere: 
Juliano Cazarre, Aline Santana, Carlos Pessoa, Maeve Jinkings, Vinicius de Oliveira, Josinaldo Alves
Spilletid: 
1 time 43 min
År: 
2015
Land: 
Brasil,
Uruguay og
Nederland
Produsent: 
Rachel Ellis
Salg: 
Arthaus
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Gabriel Mascaro (f. 1983) er en filmregissør og kunstner fra Recife i Brasil. Han har utdannelse innen kommunikasjon fra universitetet i Pernambuco. Mascaro har arbeidet både med kortfilm og dokumentar og hans to spillefilmer er vist på prestisjetunge filmfestivaler som Rotterdam, Venezia og Toronto.