Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2016

hedi_schneider_is_stuck_by_sonja_heiss_hd_official_intl._trailer

En dag på vei til jobb sitter Hedi plutselig fast. I heisen. Hun takler det på sitt sedvanlige vis, med humor og en lekende, barnlig holdning til det hele. Men så sitter Hedi fast igjen, og denne gangen er det frykt som holder henne fanget – i mørk depresjon, panikkangst og handlinger utført i pillerus. Hva skjer egentlig med Hedi Schneider, med forholdet til mannen Uli og sønnen Finn, og hvordan skal de komme seg løs igjen? Til slutt drar de på ferie til Nord-Norge for å prøve å lappe sammen sin vesle, skjøre verden.

HEDI SCHNEIDER IS STUCK er rett og slett en morsom film om depresjon! Regissør Sonja Heiss viser seg som en mester i tragikomikk, og beskriver alvorlig psykisk sykdom på en jordnær, lett og lun måte som faktisk gjør situasjonen gjenkjennelig. I hovedrollen en ytterst overbevisende Laura Tonke. 

Program: 
Originaltittel: 
HEDI SCHNEIDER STECKT FEST
Regissør: 
Sonja Heiss
Manus: 
Sonja Heiss
Foto: 
Nikolai von Graevenitz
Skuespillere: 
Laura Tonke, Hans Löw, Leander Nitsche, Melanie Straub, Simon Schwarz, Margarita Broich
Spilletid: 
1 time 30 min
År: 
2015
Land: 
Tyskland og
Norge
Produsent: 
Janine Jackowski, Jonas Dornbach, Maren Ade, Maria Ekerhovd
Salg: 
Mer Film Distribusjon
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Sonja Heiss (f. 1976) studerte ved filmskolen HFF Muünchen, og spillefilmdebuterte med sin eksamensfilm HOTEL VERY WELCOME. Den ble bejublet på filmfestivaler rundt om, lik hennes seneste film. Heiss har også regissert reklamefilm og en rekke kortfilmer. Hun bor og arbeider i Berlin.