FILM 2.0: ATTENTION! | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Hendelse header

Seminar 2014

Dag Tid Sted
Tirsdag 14. jan 12:00 Radisson Blu Hotel
Teknologien gir oss stadig nye plattformer til formidling av kunst og kultur, og kampen om oppmerksomheten tilspisser seg. Måtene vi har vært vant til å kommunisere og oppleve verden på er i konstant forandring. De nye kommunikasjonskanalene påvirker oss i hverdagen og inspirerer oss til å utvikle nye måter å forholde oss til hverandre på. 
 
Konferansen Film 2.0. under TIFF utforsker hvordan vi kommunisere med hverandre, og hvordan vi fanger folks oppmerksomhet.
 
Holdes på Radisson Blu Hotel i Tromsøsalen 1 og 2.

Last ned PDF av hele programmet her
 
Bekreftede innledere:

Peter Aalbæk Jensen, dansk filmprodusent, medstifter av Zentropa sammen med Lars von Trier. Aktuell som produsent av von Triers nye spillefilm NYMPHOMANIAC.

Christine Cynn, regissør og produsent. Aktuell med kinodokumentaren THE ACT OF KILLING.

Are Sundnes, kreativ leder i Hyper Games. Aktuell med spill og bruk av sosiale medier til filmer som ROTTENETTER, ALBERT ÅBERG og HODEJEGERNE.

Carl Christian Lein Størmer, filmskaper, musiker, lege og forsker bosatt i Tromsø. Aktuell med filmen THERE'S ALWAYS NEXT SEASON.
 
Thibaut de Longeville, fransk regissør, forfatter og produsent, stifter av selskapet 360 Creative. Aktuell med filmen JUST FOR KICKS, som vises i programmet Fokus: Basket under TIFF 2014.
 
Solveig Melkeraaen, Ingvil Giske, regissør og produsent for dokumentaren FLINK PIKE, som er gjenstand for en work-in-progress-presentasjon under TIFF.
 
Victor Potrel, Youtube partner manager i Google.
 
Joe Wade, britisk regissør og produsent, kreativ leder i Don't panic. Aktuell med den BAFTA-vinnende serien THE REVOLUTION WILL BE TELEVISED.

Erik Solheim, redaktør for teknologinettstedet NRKbeta, og teknologi- og strategirådgiver i NRKs avdeling for nye medier. Solheim skal snakke om hvordan enkle produksjonsverktøy og nye publiseringsmetoder gir nye muligheter til å kommunisere med publikum. 
 
Ordstyrer er Kim-Daniel Arthur.
 

MÅLGRUPPE: Norsk film- og tv-bransje

ARRANGØRER: Innovasjon Norge, Tromsø International Film Festival

PÅMELDING: Meld deg på via vårt online påmeldingsskjema

KONTAKT: Tone Lein, tone@tiff.no 

 

Sted: 
Radisson Blu Hotel