NIGHT MOVES | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2014

Night Moves 2013 Trailer / Ночные движения 2013

Josh har fått nok: av likegyldighet, forbrukersamfunnet, naturødeleggelser og folk som bare prater. Selv jobber han på økologisk gård i Oregon, men vil gjøre noe radikalt, for å vekke folk som tror de kan «bruke Ipoden sin hvert j***a minutt av døgnet» uten konsekvenser. Han har alliert seg med Gena, også hun miljøverner, og krigsveteranen Ed. En helg drar de tvers gjennom delstaten for å iverksette Den Store Aksjonen – som involverer en fritidsbåt og store mengder sprengstoff.

Spenningen rundt aksjonen i NIGHT MOVES er intens. Like viktig er skildringen av forholdet mellom de tre aksjonistene, og spørsmålene den reiser om hva det vil si å ville redde verden. For hva er det som motiverer menneskene rundt oss til å handle, og hva skal til for at de blir overbevist om å endre sine liv? Et drama om desperasjon og ensomhet, og om vår tids kanskje største utfordring: miljøkrisa.

Program: 
Regissør: 
Kelly Reichardt
Manus: 
Jon Raymond, Kelly Reichardt
Foto: 
Christopher Blauvelt
Skuespillere: 
Jesse Eisenberg, Dakota Fanning, Peter Sarsgaard
Spilletid: 
1 time 52 min
År: 
2013
Land: 
USA
Produsent: 
Neil Kopp, Anish Savjani, Chris Maybach, Saemi Kim, Rodrigo Teixeira
Kilde: 
The Match Factory
Director info: 
Kelly Reichardt (f. 1964) fikk et gjennombrudd som regissør med WENDY OG LUCY. Hun har regissert flere sterke filmer som er blitt vist ved festivaler som Venezia, Toronto og Sundance. Hun bor og arbeider i New York.