Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Program 2013

wallows

Hvem er Animal Chin? Svar: Won Ton Animal Chin er en eldre kar fra Kina med langt hvitt skjegg, mannen som oppfant skateboarding, og temmelig hardcore. Men midt på 1980-tallet har sponsing og kommersialisering tatt overhånd i sporten, og Animal Chin er gått under jorda. For å finne ham drar de fem medlemmene av skategruppa Bones Brigade til California, Hawaii og Nevada, og skater på ramper og fortau, i gamle elveløp og tomme svømmebasseng underveis. For det er kanskje ikke så farlig med hele Chin-greia.

THE SEARCH FOR ANIMAL CHIN har et plott (med mye sjarmerende småflau dialog) og et snev av kulturkritikk, men som Tommy Guerrero sier i scenen der gutta kjører en Cadillac '59 gjennom ørkenen: «If we don't find him, that's ok / we had a rad time anyway!» Denne filmen handler om å vise fram fet skating – og innfrir ett hundre prosent.

Program: 
Originaltittel: 
THE SEARCH FOR ANIMAL CHIN
Regissør: 
Stacy Peralta
Manus: 
John Smythe, Paul Gross
Foto: 
Pat Darrin
Spilletid: 
1 time 5 min
År: 
1987
Land: 
USA
Produsent: 
Stacy Peralta
Salg: 
Powell & Peralta
Director info: 
Stacy Peralta (f. 1957) er regissør, produsent og manusforfatter. Han har vært profesjonell skater i Z-Boys, mentor for det verdenskjente teamet Bones Brigade, og laget en rekke skateboardfilmer fra 1970-tallet til i dag.