HOW TO MAKE MONEY SELLING DRUGS | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2013

HOW TO MAKE MONEY SELLING DRUGS

How to Make Money Selling Drugs Official Trailer #1 (2012) - Documentary Movie HD

I ti gjør-det-selv-trinn viser HOW TO MAKE MONEY SELLING DRUGS hvordan en vanlig dopdealer enkelt kan bygge sitt eget kartell. Den er basert på innsidehistorier om narkotika-verdenen fra folk som vet hvordan den funker, fra småfisker til de store haiene, inkludert den beryktede dopkongen «Freeway» Rick Ross, kjendiser som 50 Cent, Woody Harrelson, Eminem og Susan Sarandon. Alt fra advokater, etterforskere og THE WIRE-produsent David Simon til høytstående embetsfolk i anti-narkotika-byråkratiet i USA har gitt filmskaper Matthew Cooke full tilgang til informasjon. Vi snakker altså om førstehåndskjennskap til materien.

Filmen gir et provoserende innblikk i en verdensomspennende industri, og et radikalt nytt perspektiv på narkoproblemet. For det kan jo hende at den rådende narkotikapolitikken virker mot sin hensikt, og får folk til å begynne å deale dop i stedet for å slutte? Dette er en hardtslående dokumentar du ikke bør gå glipp av.

Originaltittel: 
HOW TO MAKE MONEY SELLING DRUGS
Regissør: 
Matthew Cooke
Manus: 
Matthew Cooke, Grant Jolly
Foto: 
Matthew Cooke
Spilletid: 
1 time 36 min
År: 
2012
Land: 
USA
Produsent: 
Bert Marcus, Adrian Grenier
Kilde: 
Lightning Entertainment
Director info: 
Matthew Cooke (f. 1973) har gjort det meste selv på HOW TO MAKE MONEY SELLING DRUGS: skrevet, regissert, filmet, klippet, kommentert og laget spesialeffekter. Cooke har tidligere produsert og klippet den Oscar-nominerte DELIVER US FROM EVIL og jobbet med tv-serier og dokumentarer.