CAMILLE REWINDS | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2013

NYFF 2012 Camille redouble Official Trailer #1 (2012) - French Movie

Camille sitter fast i et liv som ikke ble som det skulle. Hun er noen-og-førti, prøver fortsatt å bli skuespiller, har drukket tett siden moren døde for 25 år siden – og er i ferd med å bli forlatt av sin mann til fordel for en yngre elskerinne. Så, etter en heftig nyttårsfeiring, våkner Camille opp i 1985, i sin egen 16 år gamle kropp. Nå har hun sjansen til å gjøre om på livet. Vil hun klare å redde moren og holde seg unna sin blivende ektemann Eric? Eller vil hun forelske seg nok en gang, selv om hun vet hvordan det ender?

Med fransk sjarm og sterke skuespillerprestasjoner klarer CAMILLE REWINDS å sette store spørsmål på spissen – ikke minst om skjebnens rolle i våre liv. En bittersøt komedie med et soundtrack som kan få alle og enhver til å ønske at de var unge på 80-tallet.

Originaltittel: 
CAMILLE REDOUBLE
Regissør: 
Noémie Lvovsky
Manus: 
Noémie Lvovsky, Maud Ameline, Pierre-Olivier Mattei, Florence Seyvos
Foto: 
Jean-Marc Fabre
Skuespillere: 
Noémie Lvovsky, Samir Guesmi, Judith Chemla, India Hair
Spilletid: 
1 time 55 min
År: 
2012
Land: 
Frankrike
Produsent: 
Phillippe Carcassonne, Jean-Louis Livi
Kilde: 
Gaumont
Director info: 
Noémie Lvovsky (f. 1964) er skuespiller, manusforfatter og regissør, utdannet ved den statlige franske filmskolen La Fémis. Hun har vunnet en rekke filmfestivalpriser, blant annet den såkalte SACD-prisen i regissørprogrammet under fjorårets Cannes-festival for CAMILLE REWINDS, som er hennes femte spillefilm.