BONES BRIGADE – AN AUTOBIOGRAPHY | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Program 2013

BONES BRIGADE – AN AUTOBIOGRAPHY

Bones Brigade: An Autobiography - Trailer

Sør-California, tidlig 1980-tall. Sol og surf og skateboard. Bones Brigade: En gjeng tenåringsgutter uten andre ambisjoner enn å stå på skateboard. For omgivelsene var dette ensbetydende med at de ikke eide ambisjoner. Et liv på tomgang. I dag regnes disse guttene (Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero, m.fl.) som legender. Nesten tredve år etter oppstarten forteller de åpenhjertig om hva det betydde for dem å bli sett av voksne som forsto verdien i det de holdt på med, som så hva slags talent de hadde og oppfordret dem til å stå på, bokstavelig talt.

Filmskaper og tidligere skatestjerne Stacy Peralta følger opp suksessen DOGTOWN AND Z-BOYS med denne filmen om det største, beste, og mest kjente skateteamet noensinne. I sann Peralta-stil er BONES BRIGADE: AN AUTOBIOGRAPHY godt illustrert med svimlende mengder sjeldne arkivklipp av formidable skateprestasjoner. Et dekkende ord for det man sitter igjen med etterpå? Respekt.

Program: 
Originaltittel: 
BONES BRIGADE – AN AUTOBIOGRAPHY
Regissør: 
Stacy Peralta
Manus: 
Stacy Peralta
Foto: 
Pat Darrin
Spilletid: 
1 time 50 min
År: 
2012
Land: 
USA
Produsent: 
Nadine Brown
Kilde: 
Powell & Peralta
Director info: 
Stacy Peralta (f. 1957) er regissør, produsent og manusforfatter. Han har vært profesjonell skater i Z-Boys, mentor for det verdenskjente teamet Bones Brigade, og laget en rekke skateboardfilmer fra 1970-tallet til i dag.