Personvernerklæring | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

PERSONVERNERKLÆRING STIFTELSEN TROMSØ INTERNASJONALE FILMFESTIVAL

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival sine nettsteder. Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden ​www.tiff.no

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Informasjonen innhentes kun for å forbedre brukeropplevelsen på siden, eventuelt for å motta vårt nyhetsbrev, hvis du har valgt dette.

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Ditt navn og din e-postadresse hvis du har registrert dette på “Min festival” eller valgt å motta vårt nyhetsbrev.
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger. IP-adresse blir ikke sporet da denne informasjonen anonymiseres av Google Analytics. Databehandleravtalen til Google Analytics kan sendes på forespørsel.

Avise bruk av Google Analytics på våre sider

5) Hvor hentes opplysningene fra?
Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.tiff.no etter:
– påmelding til å motta nyhetsbrev
– påmelding til “Min festival”

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival.

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival.

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom påmeldingsskjema til vårt nyhetsbrev på ​www.tiff.no​ og lagres av oss i E-postleverandør som er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte post@tiff.no eller ved at du selv oppdaterer dine innstillinger på tiff.no/nyhetsbrev

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personopplysningslov i Norge. I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke
samtykket tilbake.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival har tilgang til Mailchimp som er vår leverandør av utsending av nyhetsbrev via personlig pålogging og har signert taushetserklæring i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet.

Dersom du mener at Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no .

Navn på selskapet
Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival Postboks 285
9263 Tromsø
Norge

Epost: ​post@tiff.no