Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Partnere

Norges Råfisklag

Norsk sjømatnæring er en av landets største eksportnæringer. Næringa har en stolt historie og en fantastisk framtid - norske fiskere og Norges Råfisklag er en viktig del av denne suksesshistorien. 

Norges Råfisklag er et av seks fiskesalgslag som i medhold av fiskesalslagslova tar hånd om viktige nasjonale oppgaver og organiserer førstehåndsomsetning av fisk i Norge. Fem av salgslagene, med Norges Råfisklag som det største, ivaretar omsetningen av torskefisk, skalldyr, bløtdyr og småkval.

Norges Råfisklags distrikt strekker seg fra og med Finnmark til og med Nordmøre. Salgslaget har hovedkontor i Tromsø og regionkontorer i Svolvær og Kristiansund.

Norges Råfisklag driver en velfungerende og moderne markedsplass for bærekraftig villfanget norsk sjømat. De viktigste artene er torsk, sei, hyse og reker. Råfisklaget sørger for effektiv omsetning av fangstene og garanterer fiskerne oppgjør. Gjennom sporing og ressurskontroll sikres trygg mat og god forvaltning av havets ressurser.

I 2015 ble det i Norges Råfisklags distrikt omsatt 1.036.000 tonn fangst (rund vekt) til en samlet verdi på 9,7 milliarder kroner. Å sikre fiskerne og kystsamfunnene stabilitet, forutsigbarhet og trygghet er et samfunnsansvar Norges Råfisklag tar på alvor.

TotalRenovering

Tromsø er en fantastisk by, og Tromsø internasjonale filmfestival setter sitt preg på byen vår midt i mørketiden.

Som lokal aktør i byggebransjen og med stor omsorg for byen, er vi i TotalRenovering stolte av å være partner til TIFF og glade for å kunne bidra til en flott festival i Tromsø.

TotalRenovering er et flerfaglig håndverkerfirma, og vår bredde gir deg en komplett løsning for dine prosjekter.

Med mer enn 170 ansatte har vi snekkere, rørleggere, malere, murere, flisleggere og anleggsgartnere som alle jobber mot samme mål - fornøyde kunder!
Vi tegner, planlegger og gjennomfører din boligdrøm fra A til Å.

Ta kontakt så realiserer vi gjerne planene sammen med deg! 

Mydland AS

Verdensteateret i Tromsø var knappe 4 år da bedriften H. Mydland så dagens lys i 1920. Både bedriften og kinoen skulle vise seg å være av meget god holdbarhet og i dag drives bedriften av fjerde og femte generasjons Mydland, mens kinoen fortsatt er visningssted for kvalitetsfilm. TIFF og Mydland har funnet hverandre i et matnyttig samarbeid, med felles mål om å skape delikate rammer rundt en flott og viktig filmfestival. En hel ukes fryd for både hode, hjerte og gane i lokalt, nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Ishavskraft

Ishavskraft er landsdelens største kraftleverandør, indirekte eid av folket i de to nordligste fylkene. Selskapet selger fornybar energi til næringsliv og privatkunder i hele landet. I tillegg forvalter Ishavskraft konsesjonskraft for en rekke kommuner og fylkeskommuner og bistår kundene med å bruke energien sin mer effektivt. Selskapet har vunnet den nasjonale Kundeserviceprisen to år på rad og har også tatt initiativet til utbygging av en nasjonal infrastruktur for hurtiglading av elbiler. Ishavskraft er en samfunnsengasjert og synlig leverandør av fremtidsrettede energiløsninger med et sterkt miljøengasjement.

Nordnorsk Filmsenter

NNFS er en tilrettelegger for filmproduksjon i Nord-Norge innenfor områdene utvikling og produksjon av kort- og dokumentarfilm og skal bidra til kompetanseheving i filmmiljøet.

Vi skal være en tilgjengelig, synlig og tydelig tilrettelegger for filmmiljøet i Nordland, Troms og Finnmark.

Hovedmålgruppa for vår virksomhet er den profesjonelle delen av filmbransjen i de tre nordligste fylkene. Vi har også et ansvar for arbeid rettet mot unge talenter. Nordnorsk Filmsenter er landets eldste regionale filmsenter og ble etablert som AS i 1981 etter to års interimdrift. Filmsenterets administrasjon ligger i Tromsø.

Tank Design

Tank Tromsø har siden oppstarten i 2002 jobbet for en rekke store og små aktører, både lokalt og nasjonalt. Vi har en forkjærlighet for å jobbe med kulturkunder, samtidig som pakningsdesign for kortreist mat og drikke alltid har vært et område vi brenner for.

I tillegg har vi solid erfaring innen digitale løsninger, noe som er stadig viktigere for oss og kundene våre. Dyktige folk har kommet til fra hele landet (og utlandet), og i dag er vi 9 designere på jobb i Storgata.

Tank har samarbeidet med TIFF siden 2007, og sørger for utforming av alt materiell, trykksaker og internettsider.

Diode AS

Diode AS er et 100% eid Tromsø selskap med et nasjonalt kundenettverk. Vårt fokus har alltid vært kompetanse, kvalitet, sikkerhet og forutsigbarhet. Vi er hele tiden på jakt etter ny teknologi og kompetanse som kan hjelpe våre kunder til å få et konkurransefortrinn ovenfor sine konkurrenter. I 2018 tar vi steget videre og blir ISO sertifisert for kvalitetssystemer og IT sikkerhet. Med egne datasenter i Troms leverer vi kortreist data av høy kvalitet.

AT Plan & Arkitektur AS

Vi har kontor i Tromsø og i Oslo, og er 25 arkitekter. Våre kunder er i hovedsak eiendomsutviklere og entreprenører som bygger boliger og næringsbygg. Vi prosjekterer i tillegg offentlige bygg som studentboliger, skoler og helsebygg. Våre tjenester omfatter tidligfase, regulering og byggprosjektering.

Vi produserer robuste arkitektoniske løsninger basert på kunnskap om funksjonalitet, økonomi og offentlig rammeverk. Samspillet med våre kunder i utviklingen av prosjektet anses som vesentlig for å lykkes med å skape gode prosjekt.

Vi leverer rådgivning innenfor prosjektutvikling og tidligfase, samt reguleringsarbeid med førstehåndskunnskap om offentlig rammeverk, rerguleringsprosess og teknisk fremstilling. Hos oss får du ivaretar behovet for en forutsigbar og effektiv planprosess som resulterer i fleksible og robuste reguleringsplaner.

Vår byggprosjektering vektlegger kontnadseffektive, forskriftsmessige og gjennomprøvde løsninger iht TEK og Byggforsk, og vi leverer effektiv detaljprosjektering som har fokus på rammene i totalentreprisen og entreprenørens produksjonslinje.

Ramsalt

Ramsalt er et webutviklingsbyrå basert i Tromsø. Firmaet har spesialisert seg på Drupal, et markedsledende publiseringssystem basert på fri programvare, brukt av White House, Amnesty Internation, MTV, TIFF, The Economist og mange andre.

Ramsalts visjon er å hjelpe kunden på best mulig måte å nå sine mål på Internett. Det være seg et budskap som skal ut eller et produkt som skal selges. Det innebærer at løsningens design, brukervennlighet, publiseringsløsning, søkemotoroptimalisering og sosial mediastrategi skreddersys etter kundens mål.

Ramsalt Lab er ambassadører for fri programvare og er aktive i større fri programvare-miljøer verden over. På den måten er Ramsalt en organisasjon med et stort nettverk av utviklere rundt seg.

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge er offisielt festivalhotell og bransjekro for Tromsø Internasjonale Filmfestival.

The Edge åpnet 01.mai 2014 og er Tromsøs største kongress- og konferansehotell. Med den fantastiske restauranten Kitchen & Table Tromsø, er The Edge er naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris. Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. The Edge er en levende møteplass i byen, og i 11.etasje ligger det en perle; Tromsøs eneste skybar! 

TIFF er veldig glade for samarbeidet med The Edge, hotellet har både konferansefasiliteter, gode arenaer for eventer og fester, og ikke minst romkapasitet til våre mange tilreisende gjester og festivaldeltagere. Under festivalen fylles hotellet med gjester, frivillige, stab og bransje fra TIFF, og dette er stedet å gå om du lurer på noe under TIFF.

Coop Nord

Coop Nord driver 71 butikker i 22 kommuner i Troms, Ofoten og Lofoten. Vi er markedsleder på dagligvarer i flere av kommunene. Vi har i hovedsak følgende butikkonsepter; Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, Coop Obs! Hypermarked, Coop Obs! Bygg og Coop Byggmix. Coop Nord er et samvirkelag som eies av over 82.000 medlemmer, og våre medlemmer får kjøpeutbytte på all sin handel i våre butikker. Vi har også mange andre medlemsfordeler som man kan finne informasjon om på www.coop.no. Coop Nord har mer enn 1000 ansatte og er en av landsdelens største arbeidsgivere. I 2012 hadde vi en omsetning på om lag 2,71 mrd. kroner. Coop Nord eier også kjøpesentrene Jekta Storsenter i Tromsø, Sjøkanten senter i Harstad, Støa på Lyngseidet, Lofotsenteret på Leknes, og Domus sentrene på Andselv, Setermoen og Finnsnes. Velkommen til trivelig handel i en av våre butikker! Vil du også bli medlem? Meld deg inn på www.coop.no eller i nærmeste butikk i dag!

Mack

Macks Ølbryggeri er verdens nordligste bryggeri og har vært Nord-Norges stolthet i over 135 år. I 2012 åpnet Mack dørene til Norges mest moderne og miljøvennlige bryggeri, og de gamle produksjonslokalene i Tromsø by har fått et nytt liv i Ludwig Mack Brygghus.

De gamle kjellerne fra 1877 forteller bryggeriets historie, og i Ølhallens tradisjonsrike lokaler kan du fortsatt smake deg gjennom et bredt utvalg av øl fra bryggeriets egen produksjon. Tar du turen innom Kjeller 5 kan du også få kjøpe med deg spennende produkter og flotte gavepakninger.

Ludwig Mack Brygghus byr på unike opplevelser i godt vertskap.

«Velkommen til oss!»

Hålogaland Teater

Hålogaland Teater er Tromsø og Nord-Norges eget teater og flyttet i 2005 inn i et nytt teaterbygg i nydelige omgivelser ved sjøkanten ved Tromsø sentrum. Teatret er arena for de store hendelsene og viser alt fra storslåtte forestillinger på Scene Vest til intime fremvisninger på Scene Øst. Her får barn og voksne oppleve aktuelt teater hvor opplevelsen står i sentrum. Hålogaland Teater ønsker publikum på TIFF velkommen til oss for å se film og oppleve nyskapende teater.

Norges arktiske studentskipnad

Norges arktiske studentsamskipnad (Samskipnaden) er en velferdsorganisasjon for studentene ved UiT Norges arktiske universitet (UiT). Bedriften har 300 ansatte. Gjennom tilbud om boliger, barnehager, spisesteder, bokhandel, rådgiving, idrettshall og studenthus, skal Samskipnaden bidra til at studenter i Tromsø, Alta, Hammerfest og Svalbard får ei god studietid.

Jekta Storsenter

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping! Her kan du finne alt fra klær, interiør, legesenter, kiropraktorer, vinmonopol og andre spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø! Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks. 

Du finner alltid det du trenger på Jekta Storsenter, det er gratis parkering, gode bussforbindelser og kun fem minutter unna flyplassen. 

 

Naturvernforbundet

Naturvernforbundet arbeider for å beskytte natur og miljø, og jobber med et bredt spekter av saker innen klima og naturvern. Naturvernforbundet er Norges eldste miljøorganisasjon, har over 25 000 medlemmer og har 100 lokal- og fylkeslag som jobber med lokale og nasjonale miljøspørsmål der de bor. I tillegg har Naturvernforbundet en rekke bistandsprosjekter internasjonalt.