TIFF inngår IT-samarbeid med Diode | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

TIFF inngår IT-samarbeid med Diode

Fra venstre: Martine E. Rasmussen (teknisk leder) og Astrid Aure (administrativ leder) hos TIFF, sammen med Emil Rakoczy, daglig leder for Diode AS.
Tromsø internasjonale filmfestival har fått ny samarbeidspartner. Tromsø-selskapet Diode AS er ny IT-leverandør for festivalen.


Diode AS er et 100% Tromsø-eid selskap med et nasjonalt kundenettverk. Bedriften har i snart 15 år sponset Bukta-festivalen med IT-løsninger.

- TIFF er en festival vi i mange år har ønsket å jobbe med. Da muligheten til å jobbe med TIFF kom så kunne vi ikke si nei. Vi går inn med ganske store midler, men det betyr mye for oss å gi noe tilbake til Tromsø, sier Emil Rakoczy, administrerende direktør i Diode AS.

TIFF har en målsetning om å være langt framme i digitaliseringen av kulturfeltet, og her kommer Diodes kompetanse og glød til å være viktig for å ta festivalen videre.

- Vi i Tromsø internasjonale filmfestival ser veldig fram til å samarbeide med Diode, og tror at de kan gi oss et løft på IT-siden. At selskapet er 100 prosent Tromsø-eid, og de verdiene de er målbærere av, har også stor betydning for oss, sier Astrid Aure, administrativ leder i Stiftelsen TIFF.

I tillegg til filmfestivalen i januar driver Stiftelsen TIFF en rekke aktiviteter gjennom hele året: barnefilmfestivalen TIFF Junior, Stumfilmdager i Tromsø, helårsdrift av Verdensteatret – Cinemateket i Tromsø, samt andre prosjekter i inn- og utland.

- For TIFF er det viktig at de har gode partnere som kan bistå på en god måte. Både under selve festivalen, men også igjennom hele året. Dette er noe vi kan bidra med, sier Emil Rakoczy. 

Les mer om Diode på deres hjemmesider.