Nytt styre i TIFF | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Nytt styre i TIFF

Kristin Røymo under åpningen av TIFF 2017, da i rollen som ordfører. Foto: Mats Gangvik
Det er valgt nytt styre for stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival. Tidligere Tromsø-ordfører Kristin Røymo er ny styreleder.


Røymo tar dermed over styreledervervet fra Nina Hansen. Det nye styret er enstemmig vedtatt av valgkomiteen, som har bestått av representanter valgt av styrene i Aurora kino IKS og Tromsø internasjonale filmfestival. Styret er valgt for perioden 2020-2022.

- Det er en stor ære å bli valgt som ny styreleder i Tromsø internasjonale filmfestival. TIFF bringer verden til Tromsø og tar hele Arktis ut i verden gjennom levende bilder og fortellinger om mennesker og samfunn. Jeg gleder meg til å være med å utforme strategi for de neste årene, sammen med et spennende styre, festivalsjef Lisa Hoen og resten av staben i TIFF, sier nybakt styreleder Kristin Røymo.

Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival driver filmformidling på helårsbasis. Hovedaktiviteten er filmfestivalen i januar. I tillegg driver stiftelsen Verdensteatret cinematek med daglige visninger og arrangerer barnefilmfestivalen TIFF Junior, Stumfilmdager, samt andre filmrelaterte prosjekter i inn og utland.

Det nye TIFF-styret:

Styreleder
Kristin Røymo, Tromsø

Nestleder
Bjørn Eirik Olsen, Tromsø/Oslo

Styremedlemmer
Ingrid Bruun, Tromsø
Odne Stunes, Kirkenes
Elle Márjá Eira, Kautokeino
Kolbjørn Engeseth, Tromsø

Varamedlemmer
1. vara: Ida Løken Valkeapää, Tromsø
2. vara: Nikolai Schirmer, Tromsø
3. vara: Nina Erdahl, Tromsø

Valgkomiteen har bestått av Ellen Zahl Jonassen (leder), Benjamin Arvola Notkevich og Pål Håkonsen (valgt av styret i Aurora kino IKS); Nina Hansen og Maria Bock (valgt av styret i TIFF).