Norges Råfisklag og TIFF inviterer til Barnas festivalkafé | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Norges Råfisklag og TIFF inviterer til Barnas festivalkafé

Kystens mathus
Foto: Jamie Michael Bivard
Denne uken sender TIFF ut invitasjoner til alle barnehager og barneskoler i Tromsø til filmvisninger på TIFFs utekino på Stortorget. Nytt i år er at de samtidig kan bli med på «Barnas festivalkafé» som Norges Råfisklag arrangerer sammen med TIFF.

 

Kjærkomment fenomen

Utekinoen på Stortorget er blitt en tradisjon for mange under TIFF-uka. Å kunne se film utendørs i Tromsø, midt på vinteren, er en unik opplevelse.

- Jeg synes utekinoen er det fineste på TIFF, for det finnes ikke noe som er så vakkert som 700 unger som sitter tett i tett, godt pakka inn i kjeledress og koser seg sammen med film tidlig på dagen, sier Sandra Indahl, prosjektkoordinator for barn og unge i Tromsø Internasjonale Filmfestival.

Norges Råfisklag og Tromsø internasjonale filmfestival samarbeider nå om et nytt konsept tilknyttet utekinoen, en egen kafé for barn. Den har fått navnet «Barnas festivalkafé» og vil holde til på Kystens Hus under TIFF-uka.

 

Feskekaka i handa

Norges Råfisklag jobber for å sikre fiskernes inntekter og bidra til en bærekraftig og lønnsom verdiskaping i norsk fiskerinæring og er ny partner av Tromsø internasjonale filmfestival fra og med TIFF 2018. På Barnas festivalkafé serverer Norges Råfisklag sin store suksess; «feskekake i handa». Konseptet er enkelt, men velsmakende, du får ei rykende varm fiskekake servert rett i hånda. Det var også dette publikum fikk servert under TIFFs kickoff i november, til strålende tilbakemeldinger.

Visningene på utekinoen er gratis og åpen for alle. Skolevisninger krever påmeldnig og Barnas festivalkafé krever påmelding fordi det er begrensede plasser. Mer info finner du her.