Klart for TIFF Junior! | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Klart for TIFF Junior!

I samarbeid med Aurora Kino ønsker vi velkommen til fem dager med fantastiske filmopplevelser! Årets TIFF Junior foregår i trygge omgivelser på Aurora kino Fokus og Verdensteatret 9.-13. september.


Årets program består av 22 filmer og kortfilmprogrammer, både animasjon, action, spennende og morsomme filmer. Filmer fra hele verden – og filmer fra Nord-Norge.

- Åpningsforestilling med premiere på tre splitter nye episoder av PLANETPATRULJEN og besøk av skuespillerne, i samarbeid med NRK.

- Tromsø-premiere på Torfinn Iversens film SPARKEKORET, med skuespillere fra Tromsø, i kortfilmprogrammet KORT OG NORSK

- Førpremiere på KNUTSEN & LUDVIGSEN 2 – DET STORE DYRET

- Kulinarisk kino på Maskinverkstedet med visning av Disney-klassikeren LADY & LANDSTRYKEREN og servering av spaghetti bolognese. I samarbeid med Vervet og Arktisk kje.

- Filmkonsert med levende musikk! Elever fra Tromsø Kulturskole spiller egenkomponert musikk til de animerte stumfilm-klassikerne ALADDIN OG DEN MAGISKE LAMPEN og DEN MAGISKE HESTEN.

I tillegg viser vi så klart en rekke spennende og artige filmer for både de store og for de aller minste!

Les mer om filmene, se trailere og kjøp billetter på TIFF Juniors hjemmesiderTrygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med blant annet ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Vi har utarbeidet egen smittevernplan og gode rutiner. Publikum bidrar med å holde avstand, vaske hendene godt og ofte og å holde seg hjemme om de er syke. Les mer om våre smittevernrutiner


Se årets festivaltrailer: