Informasjon om billetter | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Informasjon om billetter

Alle billetene kan nå kjøpes på kulturhuset eller på nett.
Alle billetene kan nå kjøpes på kulturhuset eller på nett.

 

Hvor kan du kjøpe billetter? Du kan kjøpe billetter fra mandag 6. januar kl. 08:00 på Kulturhuset (obs. nytt sted i år) og fra kl. 12:00 på vår nettside. Sjekk det ut her. 

Vi har nytt billettsystem i år som skal gi en bedre kjøpsopplevelse, samt gi større funksjonssikkerhet. Det nye systemet er svært godt egnet til å gjøre alt elektronisk, og verdikort kjøpt på nett er best og absolutt enklest å bare ha elektronisk, enten du skal kjøpe billettene på nett eller i billettluka. Vi oppfordrer derfor alle til å vise sine billetter elektronisk via sin mobiltelefon, istedenfor å ta de fysisk ut. 

Slik kjøper jeg mine billetter ved bruk av verdikort/gavekort: Trykk deg inn på billettlinken fra TIFF sine nettsider på eller søk deg frem til riktig arrangement på denne nettsiden. Dette vil først være tilgjengelig for kjøp mandag 6. januar. Når du er inne på arrangementet du ønsker å kjøpe til skriver du inn promokoden du har fått oppgitt for å få opp riktig billettalternativ. Er du usikker på hvilken promokode du har kan du finne det i PDFen du fikk tilsendt når du kjøpte verdikortet eller på kortet du fikk hvis du kjøpte det over disk. 

Eks. Har du verdikort 2 så er promokoden din: verdikort2. Har du earlybird 12 er promokoden din earlybird12. 

Når du har brukt koden vil det dukke opp et billettalternativ som tilsvarer ditt verdikort. Velg antall billetter du ønsker på denne billettkategorien. Prisen tilsvarer et klipp på det kortet. Dobbeltsjekk at du har valgt rett billettkategori for ditt verdikort før du bestiller. Når du har gjort ditt valg trykker du «bestill». Fyll inn informasjon og velg betalingsmåte, eller legg i handlekurven for å velge flere filmer. OBS: Om du har verdikort trykker du velg gavekort, og fyller inn referansekoden du har fått tilsendt - ikke legg inn betalingskort om du betaler med verdikort/gavekort. 

Du kan ikke bruke handlevogn-funksjonen om du har verdikort: filmene må kjøpes én og én. 

Du får tilsendt dine billetter på e-post. Vi anbefaler deg å spare miljøet ved å laste ned TicketCo Wallet i App Store eller Google Play. Der kan du kjøpe og lagre dine billetter på telefonen, som du da viser i døren på visningsstedet. Alternativt kan du printe ut billettene dine hjemme og vise i døren.

PS. Om du er festivalvenn har du fått tilsendt info om forhåndssalg allerede. Se bort i fra instruksen under når du kjøper til forhåndssalget. 

Hvor mye koster én kinobillett? 120 kr.

Har dere studentpriser på billetter? Ja, på noen av spesialvisningene: filmkonsertene har egne studentpriser på 200,- per film. Vi har ikke studentpriser på billetter til filmvisningene, men pakketilbudet ung25/student. Det er et verdikort med 2 billetter, inkludert armbånd til 240,-. UiT, Norges Arktiske Univsersitet, og Studentsamfunnet Driv har også én filmvisning som er gratis for studenter.

Hvordan viser jeg frem mine billetter elektronisk? Laste ned TicketCo Wallet i App Store eller Google Play. Der kan du kjøpe og lagre dine billetter på telefonen, som du da viser i døren på visningsstedet. Alternativt kan du printe ut billettene dine hjemme og vise i døren. 

Festivalbevis (armbånd)? For å få adgang til TIFFs visninger må man forevise festivalbevis (armbånd) i inngangen til visningene. Festivalbeviset koster kr 150,- og kan kjøpes i infoskranken, billettluka eller billettutsalget på alle visningssteder. Vi har ingen begrensning på antall festivalbevis, så vi kommer ikk til å gå tom. Du trenger ikke festivalbeviset for å kjøpe billettene, bare du har det på deg når du skal inn i salen. 

Verdikort? I år selger vi verdikort med verdi tilsvarende 12, 22 og 30 rabatterte billetter til TIFF 2020. Vi anbefaler å kjøpe 30 klipp, der du kan dele dette med for eksempel en venn. For å få tilgang til rabatten som verdikortet gir, husk å velge riktig priskategori når du skal kjøpe billettene på nett. Priskategorien gjøres tilgjengelig ved å bruke promokoden som står på kortet. Kjøp verdikort her. 

Coop TIFF-bånd? Dette selges på noen utvalgte områder som Prix Kystens hus, Prix ved Hålogaland Teater, Extra i Grønnegata og informasjonsdisken på Obs. NB! Disse båndene kan være utsolgt.

Har du spørsmål? Kontakt oss på billett@tiff.no eller +47 922 00 754 om du ønsker å komme i kontakt med billettavdelingen. 

Flere eller andre spørsmål? Sjekk ut her