Filmprat: En samtale med regissør Anders Emblem om Skynd deg sakte | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Filmprat: En samtale med regissør Anders Emblem om Skynd deg sakte

tiff_2019_-_filmprat_film_talks_en_samtale_med_anders_emblem_om_skynd_deg_sakte

I denne episoden av Filmprat fra Tromsø møter vi den norske spillefilmdebutanten Anders Emblem, som snakker med Montages-redaktør Karsten Meinich om sin nye film Skynd deg sakte.


Montages leder Filmprat, et daglig arrangement på TIFF, hvor vi fører samtaler med besøkende filmskapere og andre relevante festivalgjester. Anders Emblemhar skrevet og regissert søskenskildringen Skynd deg sakte, som vises på TIFF i sideprogrammet Horisonter.

I samtalen nedenfor forteller Emblem om hvordan filmen har blitt til som en del av hans praktiske mastergrad fra Institutt for medier og kommunikasjonved Universitetet i Oslo, og på hvilken måte han har blitt inspirert av såkalt slow cinema i arbeidet med å skape et visuelt språk for denne fortellingen. Regissøren snakker også om inspirasjonen bak historien om søskenparet Fiona (Amalie Ibsen Jensen) og Tom (David Jakobsen), og hvorfor tematikken i filmen er av personlig betydning for ham. Se hele samtalen nedenfor.

Filmprat/Film Talks er et konsept gjennomført av TIFF og Montages. Videointervjuet er produsert av Montages i samarbeid med festivalen.