Bli med og løft kulturen! | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14-20 Januar

Språk

Januar 14-20 2019

Bli med og løft kulturen!

Winter Cinema
Utekinoen på Stortorget er en av aktivitetene Sparebank1 Nord-Norge har støttet. Foto: Mats Gangvik
Sparebank1 Nord-Norge har lansert «Samfunnsløftet», hvor de ønsker innspill fra folk i landsdelen til hvilke tiltak overskuddet deres (i år på 500 millioner kroner) skal gå til. Kulturlivet og filmmiljøet er sterkt i Nord-Norge, og en del av det som gjør det så flott å bo her. Nå kan du være med og bestemme om kulturen skal være en del av Samfunnsløftet!


Gjennom SNN sin kulturnæringsstiftelse har en rekke nordnorske kunstnere, festivaler (blant annet TIFF) og andre kulturbedrifter fått hjelp til å både etablere seg og utvikle sine virksomheter. Dette har gitt publikum mange flotte opplevelser! Nå avsluttes arbeidet med stiftelsen, og Samfunnsløftet skal ta over pengene de har disponert. Vi vil oppfordre SNN til å fortsette engasjementet for kulturen, og håper du vil være med å gjøre det samme!

På nettsiden deres kan du komme med dine innspill innen 31. mai: http://samfunnsløftet.no

Her er noen forslag fra oss:

- Støtt festivalene i Nord-Norge! Festivaler skaper arbeidsplasser, bolyst og livskvalitet, og gjør landsdelen attraktiv for både fastboende, tilflyttere og tilreisende.

- Kulturtilbud for barn og unge i landsdelen er en god investering. Det er mange gode kulturtilbud til voksne, og de unge fortjener like høy kvalitet!

- Kulturlivet står sterkt i Nord-Norge, men er avhengig av samarbeid med, og støtte fra, privat næringsliv. SNNs kulturnæringsstiftelse har vært en sterk bidragsyter i den profesjonaliseringen vi har sett i nordnorsk kulturliv. Samfunnsløftet kan bidra til at kreative næringer i nord fortsetter å vokse!

Hilsen oss i Tromsø internasjonale filmfestival