Billettsalget til TIFF er startet! | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

18.-24. januar 2021

Billettsalget til TIFF er startet!

Bildet er fra 2017, foto: Leander Voets
Mandag morgen kl. 8 startet billettsalget for den 28. Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF). Rundt 600 mennesker var innom Aurora kino Fokus i Tromsø for å sikre seg billetter til TIFF 2018.

Stor pågang

I forhold til i fjor ble det solgt nærmere 50 % flere billetter på morgensalget, som starter over disk på Aurora kino Fokus. Det var rundt 600 mennesker innom mellom kl. 8 og 12. Aurora kino Fokus hadde bemannet 7 billettluker i tillegg til 3 automater, så selv med mer pågang var størstedelen av køen tatt unna rundt klokken 10.30. Resten av formiddagen har det vært et jevnt sig med folk.

 

Salget på nett i gang

Nettsalget startet kl. 12 og på grunn av pågangen gikk det dessverre noe tregt i starten. Likevel fikk folk kjøpt billetter, sakte men sikkert. Åpningsfilmen, PER FUGELLI – SISTE RESEPT har kun få billetter igjen og blir nok utsolgt i løpet av dagen. 

 

- Vi opplevde at billettsystemet gikk litt tregt i starten fordi det var så stor pågang. Vi fikk noen tilbakemeldinger fra publikum om feilmeldinger, men folk fikk kjøpt billetter. Det er fantastisk med en slik mottakelse, det er like spennende hvert år. Stor takk til vårt ivrige og samtidig tålmodige publikum, sier administrativ leder Astrid Aure. 

 

Tromsø internasjonale filmfestival går av stabelen 15. januar og er da den 28. i rekken.

Programmet finner du her

Billetter finner du her