Nyheter | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020


- Dette var noen av de filmene som ble først utsolgt, der publikum har etterspurt ekstravisninger. Vi setter derfor opp en ekstra visning av hver av filmene fra mandag 20. januar, sier festivalsjef Lisa Hoen. 

Mandag 20. januar / Verdensteatret


Vi presenterer med stolthet årets vinnere av TIFFs egen Aurorapris, den internasjonale kritikerprisen Fipresci og Don Quijote-prisen, som deles ut av Det internasjonale filmklubbforbundet FICC, Tromsøpalmen til den beste filmen i Film fra Nord-programmet, samt Faith in Films, Den Norske Fredsfilmprisen – og ikke minst publikumsprisen Tromsø Audience Award.

AURORA

 

Tradisjon tro avslutter vi årets festival med å tilby de som ennå ikke har fått tatt del av filmfesten gratis festivalarmbånd på søndag. I år er det publikums sitt år, noe som betyr at vi går ett hakk opp. 

- Vi deler ut festivalarmbånd gratis ved alle innganger på alle visningssteder, både søndag og mandag, da vi ønsker å gi noe ekstra til publikum i år, sier festivalsjef Lisa Hoen. 


I år holdes avslutningsfesten på Storgata Camping, nært Driv og Hålogaland Teater. Vi kan tilby karaoke fra Storgata Karaoke, en unik VR-opplevelse i samarbeid med Tvibit og SEEK, samt gode TIFF-priser på minigolf. Det vil også være foto-booth med Sunn Moro Fun Studio & La Hora Loca. 

Aldersgrense er satt til 18 år og 20 år (enkelte områder) på grunn av alkoholservering. KJØP BILLETTER

Lineup:
Karin Park (SE) (Live)


Filmbransjen i nord har de siste årene vært i kraftig utvikling og det speiles i TIFFs største sideprogram, Film fra Nord (FFN), som har vokst i programomfang, filmlengde og geografi. - Film fra Nord byr som alltid på stor variasjon og det er stor spredning i sjangere i årets program; alt fra drama, komedie, skrekk, eksperimentell film, og ellevill animasjon er representert, sier programsjef John-Kristian Dalseth.


På utekinoen på Storgata vises det flere filmer - vi gir deg en liten oppsummering av hva du kan se helt gratis, med fjorden og fjell som rammer inn kinolerret.


Jeg vil se dere på #TIFF20 og gir dere derfor en finfin oversikt over hva dere burde få med dere under festivalen. Det er plukket ut ti + to filmer som passer spesielt godt for dere mellom 15 og 25 år - så hiv deg rundt og les deg opp på de ulike anbefalingene. 

 

Gjennom festivaluken vil det være flere ulike filmvisninger for barn i alle aldere på utekinoen på Stortorget. I anledning 30-års jubileumet åpner festivalen opp for film på utekinoen én dag tidligere og viser filmer fra mandag 13. januar - fredag 17. januar for barn i barnehager og barneskoler. For å melde en barnehage eller skole på sender du en mail til skole@tiff.no, hvor det er første mann til mølla-prinsippet. Mer informasjon om påmeldinge her

 

Hvordan melder jeg meg som frivillig under TIFF?

Du kan melde deg som frivillig ved å følge denne linken. Det er flere arbeidsoppgaver å velge mellom. Lurer du på hva du vil jobbe med? Send oss en mail på frivillig@tiff.no eller på Facebook. 

Hvor kjøper jeg billetter til TIFF?

Sider

Subscribe to Nyheter