Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Mediepartnere

Mediehuset iTromsø

Mediehuset iTromsø er ny mediepartner til filmfestivalen fra og med TIFF 2017.

iTromsø er et uavhengig mediehus i Tromsø, og avisen ble etablert 24.januar 1898. iTromsø har en egen internettutgave som presenterer det som skjer i lokalsamfunnet 24 timer i døgnet, sju dager i uken. De gir også ut en dagsavis seks dager i uken, og er i dag Nord-Norges fjerde største i opplag, og landsdelens tredje største i antall daglige lesere. 

iTromsø har gjennomført et aktivt løft på kultursiden, og har hatt en tydelig strategi, noe som er viktig både for byen, regionen og TIFF. iTromsø er et mediehus med ambisjoner, og TIFF er stolte av det nye samarbeidet.

Montages - vi som elsker film

Montages er et norsk nettmagasin om film som ble lansert 1. april 2009. Vi ønsket å realisere vår idé om at norsk filmoffentlighet hadde behov for et møtested hvor kjærligheten til alle som elsker film i Norge tas på alvor og dyrkes. Montages ble en realitet, og siden oppstarten har nettmagasinet vokst og utviklet seg til hva det er i dag.

I alle dens former er film vår tids viktigste kulturuttrykk, men fremdeles blir ofte omtalen av film i norske medier forenklet og marginalisert. Montages er en arena hvor vi kan føre lidenskapelige og kunnskapsrike samtaler om film; en kanal der filmmediet står i fokus, diskuteres og analyseres. Fritt for tabloide forstyrrelser eller politiske hensyn. På Montages er det filmen, og filmen alene, som står i høysete. Vi funderer dette stedet på lidenskap for film.

Innholdet på Montages skal holde en høy faglig standard, med en klar personlig stemme der interesse for filmen eller temaet skal være tydelig. Vi oppmuntrer leserne til å delta aktivt som bidragsytere, gjennom engasjerte diskusjoner på våre sider, og ute i sosiale medier, der vi har et tydelig nærvær. I sum er Montages et møtested, der samtalene skal stimulere til engasjement, filmforståelse og lidenskap – hos alle.