Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Leverandører

Bring

Bring er en nordisk utfordrer i post- og logistikkbransjen. Bring består av seks spesialistområder: Express, Citymail, Mail, Logistics, Frigoscandia og Dialogue som hver er ledende innen sine områder. Sammen gir de Bring en stor bredde i produkt- og tjenestespekteret og øker konsernets konkurransekraft.

Kulturhuset

TIFF har samarbeidet med Kulturhuset i mange år, og under TIFF vises det film i Storsalen i Kulturhuset.

Audionor

Filmfestivalens tekniske leverandør har over ti års erfaring med design og produksjon innen lyd-, lys- og scenemarkedet. De tilbyr alt av nødvendig personell og utstyr som trenges før, under og etter avvikling av et arrangement - enten det foregår utendørs etter innendørs.

HI-FI Klubben

Hi-Fi Klubben er Skandinavias største butikk-kjede for høykvalitets lyd- og bildeprodukter. På festivalen bidrar de med digitale skjermer for publikumsinformasjon og er leverandør av ulike lyd- og bilde komponenter.

Tvibit

Tvibit er et kommunalt kulturhus for unge, kreative mennesker i alderen 15-25 år, og har vært i drift siden 2000. Tvibit er et sted hvor unge mennesker skal få realisere sine ideer, eksponere seg og kunne møtes på egne premisser, og gjennom prosjekter bedre sin selvbestemmelse.

Tvibits basistilbud inkluderer Helsestasjon for Ungdom, Filmhuset, Kafé Pegen, Prosjektvugga, Nordisk Ungdoms Filmfestival (NUFF), konserter, øvingsrom og tilgang på informasjon, kompetanse og lokaler. Det er mellom 1500-2000 mennesker innom Tvibit per uke, og i tillegg til små og store prosjekter har man gjennom hele året faste grupper og organisasjoner som bruker huset på en jevnlig basis til sin aktivitet.

Lundblad

Berg-Hansen

Berg-Hansen jobber for å gjøre reisehverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder. Som kunde i Berg-Hansen reiser du ikke alene, og det er alltid hjelp tilgjengelig 24 timer i døgnet. Dersom noe uforutsett skulle oppstå, hjelper vi deg med å finne løsninger.

Vi har løsninger for alt fra privatkunder til små og store bedrifter, og vi sparer deg for kostnader gjennom våre gode avtaler og kontakter. Berg-Hansen tar seg av alt av reise og overnatting for TIFF og festivalen er svært fornøyd med samarbeidet.

SQUARE

SQUARE tilbyr komplette løsninger for produksjon og distribusjon av merchandise for promotering av merkevarer og salg. Vi utvikler produkter til kommunikasjon basert på kundens faktiske behov fremfor standardiserte løsninger. Som partner på produkter til kommunikasjonsformål, utvikler vi kreative konsepter og spesialprodusert design som ofte støttes av innovative Internett-baserte applikasjoner for distribusjon, salg, gaver og insentiver.

 

Biltrend

TIFF leier biler fra Biltrend for transport av filmer, utstyr og folk før og under festivalen. Biltrend ligger på fastlandet, 2 km sør for Tromsøbrua , og er forhandler av Hyundai, Mazda, Ford og Yamaha. I tillegg til nye biler, selger Biltrend også brukte biler, motorsykler, snøscootere, båter etc. De er koblet til Sixt Bilutleie og kan tilby leiebiler for et gunstig pris.

Biltrend har også en tydelig miljøvennlig profil, noe TIFF er veldig stolte av!

Din Taxi

- med passasjeren i fokus

Bestill på 02045 eller dintaxi.no

 

Rein Love Clothing

WE MAKE CLOTHES for passionate people!

The white reindeer represents purity and renewal. Our design takes its own path, like the passionate people wearing it. Dare to be different and express yourself. 

WEAR and CARE

Our clothing is made with thoughtfulness for both humans and nature. No chemicals in the production means it is good for the environment, for the people working in the production line, and finally for you who`s wearing it. Add fair payment for workers, and you´ll find some of the values that are most important to us. Wearing Rein Love is caring about people and places.