Hva kan jeg jobbe med? | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Hva kan jeg jobbe med? 

Her kan du lese litt om de forskjellige arbeidsoppgavene.

Alt mulig!
Er du en skikkelig allrounder, som gjerne tar vakter av litt forskjellig slag gjennom hele uka? Kanskje du vil sjekke billetter en dag, kjøre litt bil, jobbe med dekor, og hjelpe til i frivilligavdelinga i tillegg? Om du syns alle oppgavene ser kule ut og ikke helt greier å velge – da setter du dette alternativet øverst i søknaden. Så kan vi legge en bra plan ilag!

Festivalresepsjon
Festivalresepsjonen er stedet for deg som liker å jobbe med data og billettsystemer, for hit kommer festivalgjester fra inn- og utland for å akkreditere seg. De skal også hente ut billetter, praktisk informasjon og annet som måtte trengs. Her gjelder det å være effektiv, ha et godt hode for databruk (slapp av, du får opplæring altså!:) og ellers være serviceinnstilt.

Frivilligavdelingen
Er du klar for litt av alt? Løpe til hotellet, steppe inn på ei vakt som noen ikke møtte til, registrere frivillige inn på vakt og hjelpe til på frivilligkontoret? I frivilligavdelinga vil vi ha deg som er løsningsorientert, flink med folk og ikke redd for å prøve litt forskjellig. Vi lover at det blir artig!

Gjestekontakt
Under TIFF får vi masse gjester til byen – filmskapere og andre spennende folk som ikke kjenner byen. Som gjestekontakt er det du som tar i mot og følger opp gjestene våre gjennom deres opphold i byen, ser til at de er på rett sted til rett tid og ellers får nytt oppholdet sitt i byen på knirkefritt vis. Her er det en fordel å kjenne byen godt, trives i vertskapsrollen, og gjerne være flerspråklig.

Innslipp/salsvakt
Lyst til å se film, også mens du jobber? Som frivillig i innslippet/salsvakt er det du som sjekker publikums billetter i døra, hjelper til å følge opp at salen fylles, og under visning er i salen i fall noe skulle skje. En behagelig jobb for deg som er serviceinnstilt og positiv!

Lounge
Frivillige i loungen fungerer som vertskap for våre gjester – både gjennom registrering av besøk, rydding, garderobehåndtering og andre former for tilretteligging for våre besøkende fra fjern og nær. Er du selvgående og har øye for detaljer må du gjerne søke deg hit!

Rigg/dekor
Er du god med verktøy, glad i å bære ting, eller kanskje du er av det kreative slaget? Da søker du deg mot rigg/dekor! De fleste arbeidsoppgavene foregår før og etter festival, men vi har også oppdrag underveis. Alt fra snekring til pynting av lokaler og visningssteder trengs, så her er det bare å hive seg rundt!

Teknisk
Har du god kontroll på hvilken ledning som skal hvor for å få lyd i anlegget? Har du et godt øye for lyssetting? Synes du VR-briller er gøy? Vi har ulike tekniske oppgaver du kan ta for deg. Ta kontakt for å høre mer så finner vi en teknisk oppgave som passer for deg.

Innhold
Er du en kreativ spilloppmaker som liker å være i spotlyset? Er du god på å ta bilder? Eller kanskje du er god på å skape engasjement? Vi trenger frivillige som vil hjelpe oss å rapportere fortløpende fra den kokende festivalstemninga.

Stedsansvarlig
Som stedsansvarlig fungerer du som en forlengende arm for både produksjonsavdelingen og frivilligkoordinator. Du er vår ansvarlige på visningsstedet, tar i mot de frivillige som skal arbeide med deg, og følger opp at visningen går etter planen sammen med maskinist. Obs: opplæringsmøte for stedsansvarlige er obligatorisk, og vil bli kjørt i to runder. Du søker deg hit om du er punktlig og velorganisert, glad i nye utfordringer og klar for ekstra ansvar.

Transport
Er du en trygg sjåfør, kanskje til og med godt vant med å kjøre bil i Tromsøtrafikkens forvirrende systemer? Da er det deg vi ser etter! Som frivillig i transporten kjører du alt fra filmruller til mennesker mellom flyplass og visningssteder – med andre ord kan vi love innholdsrike dager! 

Frivilligvelferd
Uten mat og drikke (og kos) duger helten ikke! Søker du deg til velferds-teamet så er det din jobb å hjelpe til med matlogisitikk, kaffe, snop og hygge overalt der frivillige er på jobb. En skikkelig kremjobb hvor man virkelig blir satt pris på!

 

Tilbake til frivilligsiden