Akkrediterte | Tromsø International Film Festival

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2020 13-19 Januar

Språk

13.-19. januar 2020

Akkrediterte

Foto: Iren Gabby


AKKREDITERING TIL TIFF 2020

Påmelding til TIFF 2020 for filmbransje, filmtreff-delegater og presse er åpen.

Tromsø Internasjonale Filmfestival byr ikke bare på kvalitetsfilm til publikum, vi er også en viktig møtearena for både norsk og internasjonal filmbransje. Vi har alltid et spennede seminarprogram som skal fremme utvikling, rekruttering og kompetanseheving.

BILLETTER TIL AKKREDITERTE
Det er egne billettluker for akkrediterte i Rødbanken og på Kulturhuset. Akkrediteringskortet gir mulighet til å ta ut billetter til alle ordinære filmvisninger, gitt at det er ledige seter tilgjengelig. Du kan ta ut én billett per visning, begrenset til 5 filmer per dag. Billetter kan tas ut for den aktuelle dagen, samt neste dag. Det er satt av en egen billettkvote for akkrediterte. Hvis denne kvoten skulle bli tom, er det også gode muligheter for "rush tickets" (uavhentede billetter) like før hver forestilling. 

Billetter garanterer ikke ledig sete etter at visningstidspunktet er passert. Vennligst vær på plass på visningssalen 5 minutter før visningstidspunktet for å forsikre deg et ledig sete. Har du tatt ut billetter til filmer du ikke får gått på? Vennligst lever de tilbake i nærmeste billettluke, slik at disse kan bli benyttet av andre akkrediterte

Med akkrediteringskortet følger festivalkatalog, lommeprogram og festivalveske. Akkrediteringen hentes i festivalresepsjonen i Rødbanken, Storgata 65.

ÅPNINGSTIDER FESTIVALRESEPSJON

  • 12. Januar: 14:00 - 19:00
  • 13.-17. Januar: 08:30 - 20:00
  • 18. Januar: 10:00 - 16:00

PRESSEKONTOR er møterom Athenæet i fjerde etasje i Rødbanken: https://rodbanken.no/leie-lokaler/moterommene/