Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Ditt søk resulterte i 244 treff.

13 sider med 20 treff per side.


PRISER
Verdikort med 12 billetter    948 kr.
Verdikort med 22 billetter    1540 kr.

NB. Begrenset antall. Kortene kan kun kjøpes over disk hos Aurora kino Fokus i Tromsø.

Priser etter 30. november
Verdikort med 12 billetter    1140 kr. 
Verdikort med 22 billetter    1980 kr.

Vi har mange og varierte oppgaver du kan ta for deg både før, under og etter festivalen, alt fra transport til frivilligvelferd. I år er det i tillegg to nye verv vi ikke har hatt tidligere: teknisk og innhold. 

Mer infomasjon om de ulike oppgavene og søknadsskjema finner du her. Dersom du ikke finner en oppgave du vil jobbe med, ta likevel kontakt, kanskje vi kan finne noe passende til deg. 

 

 

TIFF 2018 er ikke langt unna og vi varmer opp til festivalen med Kickoff! Torsdag 23. november inviteres du til en ettermiddag med eksklusive drypp fra det kommende programmet, klipp fra åpningsfilmen og selvfølgelig en forsmak på TIFF-stemninga. 
Programmet starter kl. 17.30
Mer info om programmet for kvelden kommer, hold deg oppdatert via vårt Facebook-arrangement

Kickoff er gratis og det er først til mølla som gjelder. Billetter henter du på Aurora kino Fokus eller i baren på Verdensteatret.

Entreprenørfirmaet har etablert seg som en aktiv utbygger og pådriver for utvikling i Tromsø de seneste årene. Nå har TotalRenovering og TIFF inngått en treårig samarbeidsavtale.

- TIFF holder til på Verdensteatret, selve hjertet i Nordbyen. Å inngå partnerskap med TotalRenovering, som nå gjør en kjempeinnsats med å ruste opp hele denne bydelen er helt naturlig for oss, sier Astrid Aure, administrativ leder for TIFF.

TotalRenovering har det siste året renovert to av nabobyggene til Verdensteatret i Storgata, og flere gårder i området står for tur.

Tromsø Internasjonale Filmfestival byr ikke bare på kvalitetsfilm til publikum, vi er også en viktig møtearena for både norsk og internasjonal filmbransje. Vi har alltid et spennede seminarprogram som skal fremme utvikling, rekruttering og kompetanseheving.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema
 

Film 2.0 - thank you for signing up!


You are now registered at the FILM 2.0 - EXPERIENCE THIS! seminar at TIFF 2018.

 

-Vemod og latterkramper

Den prisbelønnede regissøren Erik Poppe fulgte Fugelli fra han valgte å avslutte kreftbehandlingen i fjor. Per Fugelli døde 13. september i år av kreft, 73 år gammel. Sine siste dager tilbragte han på Jæren, hvor han også vokste opp, sammen med sin nærmeste familie.

Takk for din registrering !

 

Takk. Du er nå registrert til TIFFs åpningskonferanse 15. januar 2018 kl. 12:00-16:00.

 

Nå åpner vi salget av Festivalvenn-medlemskap 2018

 

Kolafjorden og isbryteren "Lenin"  utgjorde det perfekte bakteppet for filmen, som handler om båten "Havsel" sitt to måneder lange tokt i Vestisen. Ishavsblod vant publikumsprisen under TIFF 2017. 

Gløgg og termodress
Våre folk på stedet kunne rapportere om god mottakelse fra publikum. På grunn av kulda hadde arrangørene oppfordret publikum til å kle seg godt, noe som førte til at flere dukket opp i termodress. Det ble også servert varm gløgg i ekte Norsk førjuls-ånd for å hjelpe publikum og holde varmen.

Det er 30 minusgrader ute og 20-åringen Conny vandrer rundt som en rastløs kriminell med sin hette oppe i en liten bortglemt småby i Nord-Sverige.

TIFF program 2018

I den russiske byen Barentsburg bor gruvearbeideren Viktor. På 78 grader nord er isolasjon en livsstil for han. Viktor er i ferd med å miste hørselen i en verden som faller sammen rundt han.

TIFF program 2018

Verdensmester i kitesurfing Kari Schibevaag og fire kolleger legger ut på en 15 dager lang ekspedisjon for å krysse Svalbard fra sør til nord.

TIFF program 2018

Et flyktningepar fra Iran har bosatt seg i Nord-Norge. Når to personer fra Jehovas vitner banker på døren, blir de høflig invitert inn.

TIFF program 2018

En gruppe unge menn er samlet for vinterferie på fjellet. Alle er erfarne snøskuterkjørere som driver med ekstremsport, som de dokumenterer med kameraene de har plassert på hjelmene sine.

TIFF program 2018

Filmskaper Suvi er en ung samisk kvinne som bor i Helsinki. Hun venter sitt første barn og kjenner at hennes liv er i endring.

TIFF program 2018

Tariq er en pakistansk flyktning som har blitt nektet opphold i Sverige og må gjemme seg for myndighetene.

TIFF program 2018

Sabina har reist fra Romania til Holmsund i Sverige for å lete etter jobb sammen med brødrene sine. Elin er akkurat ferdig på skolen og feirer starten på sommerferien.

TIFF program 2018

En mann oppdager et mystisk vesen, gjemt i en båt i en marina. Samtidig, et annet sted, er en annen mann på jakt etter blod.

TIFF program 2018

Koloniseringen har sneket seg opp bak samefolket. Det er på tide å våkne, bygge opp og tilknytte seg naturen og tradisjonene på nytt.

TIFF program 2018

Sider