Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2018 15.-21. januar

Språk

Hovedmeny

15.-21. januar 2018

Program 2018

per_fugelli_ny_trailer

Årets  åpningsfilm handler om en mann som vet at han skal dø. Han har levd med en kreftdiagnose i over fem år allerede. Sykdommen sprer seg stadig; den er uhelbredelig. Han bestemmer seg for å slutte med behandling. Han vil kjenne at han lever, helt inntil han dør. Han står overfor et oppgjør med seg selv, med sitt liv. Han kjenner på nødvendigheten av å dele dette. Han skriver dagbok om hva det vil si å være døende. En god venn får lov å følge han med filmkamera, for å dokumentere livets siste akt.

Lege og samfunnsdebattant, geriljafører og misjonær. Han har sett mye, opplevd mye, møtt mange mennesker. Nå vil han finne fram resepter. Resepter for å leve et godt, anstendig liv. PER FUGELLI – SISTE RESEPT er blitt en intenst vakker film. Rørende, humoristisk – en film fylt til randen av gripende alvor og ren og skjær livsglede.

Dag Tid Sted Kalender Billetter
Søndag 21. jan 21:00 Kulturhuset Legg til Rush tickets
Regissør: 
Erik Poppe
Manus: 
Erik Poppe
Foto: 
Martin Otterbeck
Skuespillere: 
Per Fugelli, Charlotte Fugelli
Spilletid: 
1 time 59 min
År: 
2018
Land: 
Norge
Produsent: 
Stein Kvae, Finn Gjerdrum
Salg: 
Nordisk Filmdistribusjon
Aldersgrense : 
15
Director info: 

Erik Poppe (f. 1960) er regissør og fotograf utdannet fra Dramatiska Institutet i Stockholm. Hans forrige film, KONGENS NEI, vant hele åtte Amanda-priser og filmen var Norges Oscar-kandidat i 2016.