Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

yourself_and_yours

Man trenger ikke vite alt, sier Minjung, en av filmens hovedpersoner. Det er kanskje lurt å ta med seg inn i kinosalen på denne fortellingen med dobbeltgjengere, hallusinasjoner, dagdrømmer og litervis med øl. Youngsoo er bekymret for kjæresten Minjungs alkoholkonsum. Enda mer bekymret blir han, både for kjærestens helse og sitt eget rykte, når han hører sladder om at Minjung er ute og drikker alene. De bestemmer seg for å «ta en pause», noe Youngsoo umiddelbart angrer på. Men Minjung har forsvunnet, og en dobbeltgjenger - eller er det en tvilling? - suser visstnok rundt på stevnemøter med andre menn. Hva er det egentlig som foregår?

Med større fokus på relasjoner enn handling, har Hong Sang-soo av mange blitt kalt Asias Woody Allen. YOURSELF AND YOURS følger den etter hvert kjente Sang-soo-oppskriften med klumsete menn i 30-åra, som ikke skjønner seg på damer, forhold, eller livet generelt.

Program: 
Originaltittel: 
DANGSINJASINGWA DANGSINUI GEOT
Regissør: 
Hong Sang-soo
Manus: 
Hong Sang-soo
Foto: 
Park Hong-yeol
Skuespillere: 
Kim Joo-hyuck, Lee You-young, Kwon Hae-hyo, Yu Jun-sang, Kim Eui-sung
Spilletid: 
1 time 25 min
År: 
2016
Land: 
Sør-Korea
Produsent: 
Hong Sang-soo
Salg: 
Finecut
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Hong Sang-soo (f. 1960) er en av Sør-Koreas fremste filmskapere med kunstutdanning fra Korea og USA. Han har siden sin debut i 1996 regissert og skrevet manus til atten filmer og blitt nominert til priser over hele verden, deriblant Cannes, Berlin og San Sebastian. Sang-soo er kjent for formbevisste filmer om mellommenneskelige relasjoner.