Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

young_wrestlers_trailer_nl

«En bryter trenger både kløkt og styrke», heter det på en inskripsjon utenfor den velkjente bryteskolen i Amasya i Tyrkia, og YOUNG WRESTLERS gir mange bevis på akkurat det. Ikke bare må de 26 unge bryterne her kjempe mot hverandre i knallharde treningsøkter og konkurranser. De må også holde sammen, holde vekta, holde hodet kaldt, og holde hjemlengselen i sjakk under et langt skoleår borte fra familien.

YOUNG WRESTLERS er den typen dokumentarfilm som observerer uten å bryte inn, og skildrer bryteskolens mikrokosmos med blikk for de viktige, små detaljene. Ungguttene fra filmen kommer garantert til å stjele et plass i hjertet ditt: Muhammed med det voldsomme temperamentet, Haran som elsker cola, potetgull og bestefar, Beytullah som ustanselig blør neseblod, tøffingen Ahmet, og Harun som sikkert blir OL-mester en dag.

Program: 
Originaltittel: 
GENÇ PEHLIVANLAR
Regissør: 
Mete Gümürhan
Manus: 
Mete Gümürhan
Foto: 
André Jäger
Spilletid: 
1 time 29 min
År: 
2016
Land: 
Tyrkia og
Nederland
Produsent: 
Aslı Akdağ, Aydin Dehzad, Kaan Korkmaz, Zeynep Aşkın Korkmaz
Salg: 
Wide house
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Mete Gümürhan (f. 1975) er en nederlandsk filmskaper og produsent med tyrkiske aner. Han studerte ved filmskolen Willem De Kooning i Rotterdam og har produsert en rekke kort- og spillefilmer gjennom selskapet Kaliberfilm som han er medstifter av. YOUNG WRESTLERS er hans første spillefilm som regissør.