Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

the_together_project_leffet_aquatique_2016_-_trailer_english_subs

Den høye, mørke kranføreren Samir, generelt litt klønete, til tider aldeles sjarmerende, faller hodestups for den munnrappe Agathe, når hun dukker opp på hans stamkafé. Han er snar med å finne ut at hun er badevakt og instruktør på svømmehallen i nærheten, og vet ikke annen råd enn å melde seg på svømmetimer hos henne, selv om han er en fremragende svømmer. Det oppstår søt musikk mellom de to, men på ulykksalig vis blir han avslørt. Agathe er rasende: Løgn og bedrag er det verste hun vet. Skuffet og sint, drar hun til Island på en internasjonal badevaktkonferanse (!), og er fornøyd med å få ting på avstand. Det viser seg at hun har undervurdert styrken av Samirs lidenskap og hans blinde besluttsomhet.

THE TOGETHER PROJECT er en ekte original. Kall det gjerne en skrudd komedie – litt smårar, godhjertet og vâr. Ja til alt. Ja til kjærligheten!

Søndag 22. januar klokken 18.00 vises THE TOGETHER PROJECT for mCASH-kunder Fokus 2. Du viser appen med kjøpet ditt i kontrollen. Les mer her

 

Program: 
Originaltittel: 
L’EFFET AQUATIQUE
Regissør: 
Solveig Anspach

Manus: 
Solveig Anspach, Jean-Luc Gaget
Foto: 
Isabelle Razavet
Skuespillere: 
Florence Loiret-Caille, Samir Guesmi, Didda Jónsdottír, Phillipe Rebbot
Spilletid: 
1 time 23 min
År: 
2016
Land: 
Island og
Frankrike
Produsent: 
Patrick Sobelman, Skúli Malmquist
Salg: 
ZikZak Filmworks
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Solveig Anspach ble født i 1960 på Vestmannaeyjar, Island, med islandsk mor og amerikansk far. Hun studerte film i Paris, og har laget dokumentarfilmer om så ulike tema som kvinnelige innbruddstyver, Island og dødstraff i USA. THE TOGETHER PROJECT er hennes siste film. Hun døde av kreft i august 2015.