TIFF 2018 15.-21. januar

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

Språk

Hovedmeny

15.-21. januar 2018

Hendelse header

Seminar 2017

SAMTALER OM DEN NYE FILMEN

Dag Tid Sted
Onsdag 18. januar 12:00 Kunstakademiet i Tromsø
Onsdag 18. januar 14:00 Kunstakademiet i Tromsø
Onsdag 18. januar 15:15 Kunstakademiet i Tromsø

Tre samtaler om og rundt filmens kunstneriske potensial anno 2017. Alle foregår på Kunstakademiet i Tromsø 18. januar.

Kl. 12:00: Paneldiskusjon med produsent og professor i filmisk gestalting, Kalle Boman, og kunstner Lene Berg, med flere: Hva slags film ønsker vi å lage i dag, hva vil vi lage film om og for hvem? Hvordan er det mulig å jobbe med kunstnerisk ambisiøs film som filmskaper eller produsent? Har filmkunsten fortsatt potensiale til å utfordre normer og gjeldende maktstrukturer?

Kl. 14:00: Samtale med filmskaper Anja Breien med utgangspunkt i hennes metode knyttet til hustruer-trilogien, og hvorfor det er viktig å lage en fjerde film. Har vi gått baklengs inn i framtiden?

KL. 15:15: Filmskaper Fijona Jonuzi viser klipp og samtaler rundt sin kommende film «Den største», et prosjekt hvor to kvinner fremstiller skuespilleren Mikael Persbrandt og regissøren Tommy Berggren, for å undersøke det «mannlige geniet».

Samtalene vil belyse hva slags virkelighet vi speiler i film i dag, og er arrangert av Nordland kunst- og filmfagskole og Kunstakademiet i Tromsø. NKFS har fokus på det bevegelige bildet fra kino og til utstillingsvirksomhet, og vektlegger ny kritisk, politisk og kunstnerisk filmproduksjon. Kunstakademiet i Tromsø utdanner kunstnere på alle nivåer innen det visuelle feltet.
 

MÅLGRUPPE
Åpent for alle

ARRANGØRER
Nordland kunst- og filmfagskole
Kunstakademiet i Tromsø

TID OG STED
Onsdag 18. januar kl. 12:00, 14:00 og 15:15
Kunstakademiet i Tromsø

Sted: 
Kunstakademiet i Tromsø