Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

news_from_planet_mars_trailer

Philippe Mars er så snill at omgivelsene ofte utnytter ham, alikevel tar han det ofte med fatning. Også når sjefen utpeker ham som partner til Jerome – firmaets arbeidssky enfant terrible. Etter nok en selsom dag på jobben, hvor en slaktekniv på avveie gjør livet farlig i kontorlandskapet, ender Philippe opp med å måtte la Jerome sove på sofaen sin «noen få netter». Men Jerome tar fort styringen i huset, sammen med sin nevrotiske venninne Chloé og Phillipes lett påvirkelige tenåringssønn Gregoire. 

Klokka tikker ubønnhørlig mot tidspunktet hvor Philippe får nok av alt kaoset. Men er han egentlig blindet av sin sunne fornuft, og fanget i hverdagens rotterace? Har han kanskje noe å lære av Jeromes desperasjon og Gregoires idealisme? Som alle gode komedier vil NEWS FROM PLANET MARS vekke både ettertanke og latterbrøl. En innfallsrik, smart og vittig film, der særlig Vincent Macaigne briljerer i rollen som Jerome.

Originaltittel: 
DES NOUVELLES DE LA PLANÈTE MARS
Regissør: 
Dominik Moll
Manus: 
Dominik Moll, Gilles Marchand
Foto: 
Jean-Francois Hensgens
Skuespillere: 
Francois Damiens, Vincent Macaigne, Veerle Baetens, Jeanne Guittet, Tom Rivoire, Léa Drucker
Spilletid: 
1 time 41 min
År: 
2016
Land: 
Frankrike
Produsent: 
Michel Saint-Jean
Salg: 
Memento Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Dominik Moll (f. 1962) er en fransk regissør og manusforfatter født i Tyskland. Han har studert regi ved City University i New York og den franske filmskolen La Fémis, hvor han nå underviser. Moll har deltatt i hovedkonkurransen i Cannes to ganger.