Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

grease_1978_trailer

Gjør deg klar for TIFF-historiens første karaokevisning. For å sikre at stemninga og allsangen går i taket, vises ingen ringere enn GREASE - et av tidenes mest populære musikaler på film, og en klassiker som tåler flere gjensyn.

«Good girl» Sandy og «greaser» Danny har blitt forelska i hverandre etter å ha tilbrakt flere varme «Summer Nights» sammen, men når skolesemesteret starter, slår tenåringstrøbbelet inn. Kan tøffingen fra T-Bird-gjengen synge søte duetter med den uskyldige, erkesunne nykommeren Sandy? Til tross for at de begge er «Hopelessly Devoted» til hverandre og gjennomgår «Magic Changes», må de forsere mange hindere, før de endelig kan erklære for hverandre at «You’re The One That I Want».

Ung kjærlighet, spesielt slik John Travolta og Olivia Newton-John uttrykker det i GREASE, med energi og pasjon, blir aldri avleggs. Kom med den stemmen du har, og bli med på «Whole Lotta Shakin’ Goin’ On»!

Originaltittel: 
GREASE
Regissør: 
Randal Kleiser
Manus: 
Bronte Woodard
Foto: 
Bill Butler
Skuespillere: 
John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Michael Tucci, Kelly Ward
Spilletid: 
1 time 50 min
År: 
1978
Land: 
USA
Produsent: 
Robert Stigwood, Allan Carr
Salg: 
United International Pictures / Park Circus
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Randal Kleiser (f. 1946) langfilmdebuterte med GREASE, og har en omfattende karriere som regissør, produsent og manusforfatter. Han eksperimenterer stadig med ny teknologi, senest med 360 graders virtual reality-serien DEFROST, vist på festivalene i Cannes og Sundance i fjor. Surfeklassikeren NORTH SHORE er også på Kleisers CV, som forfatter og produsent.