Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

an_insignificant_man_trailer_festival_2016

Hva skjer når en helt alminnelig mann starter et politisk parti for helt alminnelige folk, med mål om å bekjempe korrupsjon, få ned levekostnader, ta knekken på VIP-kulturen og gi mer makt til folket? Møt Arvind Kejriwal, nå Indias mest karismatiske og omstridte politiker, tidligere skatteinspektør og stifter av Aam Admi Party – partiet for alminnelige folk. I AN INSIGNIFICANT MAN tar de unge filmskaperne Khushboo Ranka og Vinay Shukla oss med bak kulissene, i korridorene, ut på gata, sammen med Kejriwal i hans iherdige kamp for å bygge opp et parti som skal utfordre maktstrukturene i verdens største demokrati.  

Dette er en medrivende dokumentarfilm om “Indias svar på Bernie Sanders”. En historie om medgang og motgang og den ubøyelige troen på idealismens kraft, en fortelling som i dagens politiske klima vil finne sterk klangbunn hos mange. Den norske komponisten Ola Fløttum står for musikken.

Program: 
Originaltittel: 
AN INSIGNIFICANT MAN
Regissør: 
Khushboo Ranka & Vinay Shukla
Manus: 
Khushboo Ranka & Vinay Shukla
Foto: 
Vinay Shukla, Khushboo Ranka & Vinay Rohira
Skuespillere: 
Arvind Kejriwal, Yogendra Yadav, Manish Sisodia & Santosh Koli
Spilletid: 
1 time 35 min
År: 
2016
Land: 
India
Produsent: 
Khushboo Ranka, Vinay Shukla & Anand Gandhi
Salg: 
Memesys Culture Lab
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Khushboo Ranka var medforfatter av manuset til SHIP OF THESEUS som hadde sin verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto I 2012. Vinay Shukla regisserte kortfilmen BUREAUCRACY SONATA, som deltok på mange filmfestivaler og vant HBO sin pris for beste kortfilm på South Asian International Film Festival i New York i 2012.