Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

her_love_boils_bathwater_2016_trailer_english_subtitles_tang_wofei_kasuhodonore_iai_yu_gao_bian_ying_yu_zi_mu_

Futaba er en kjærlig, men streng mor som brått rystes når hun får beskjeden om at hun har kreft i hele kroppen og bare har noen måneder igjen å leve. Hun får det travelt med å gjøre sine siste gjøremål før hun takker for seg. Futaba må få tak i mannen sin, som forsvant for ett år siden, slik at hun kan gjenåpne familiens offentlige badehus, «Happiness Water». Hun må dessuten sørge for at datteren vil klare å stå på egne bein når hun selv er borte. Det blir en vanskelig tid for familiemedlemmene, men den knytter dem også tettere sammen.

HER LOVE BOILS BATHWATER er en historie om svik og tilgivelse, død og kjærlighet, som på nøkternt vis tar opp noen av de vanskeligste prøvelsene livet byr på – og balanserer det med humor.

Program: 
Originaltittel: 
YU WO WAKASUHODO NO ATSUI AI
Regissør: 
Ryota Nakano
Manus: 
Ryota Nakano
Foto: 
Yoshihiro Ikeuchi
Skuespillere: 
Rie Miyazawa, Hana Sugisaki, Joe Odagiri
Spilletid: 
2 timer 5 min
År: 
2016
Land: 
Japan
Produsent: 
Makoto Fujimoto
Salg: 
Hakuhodo DY
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Ryota Nakano (f. 1973) er regissør og manusforfatter fra Kyoto. Han studerte film ved Japan Institute for Moving Image, og har tidligere regissert prisvinnende filmer. Spillefilmdebuten CAPTURING DAD (2012) vant hovedprisen og regissørprisen på Skip City internasjonale filmfestival.