Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

the_greasy_strangler_official_red_band_trailer_2016_comedy_horror_movie_hd

Du har sannsynligvis aldri sett en film som THE GREASY STRANGLER. Tittelen antyder et innslag av horror, men mest av alt er dette en svart komedie av den høyst alternative varianten. Far og sønn Ronnie og Brayden arrangerer «disco tour walks» i Los Angeles. Når Brayden forelsker seg i en kvinnelig kunde, gjør Ronnie sitt beste for å ødelegge forholdet. Samtidig går en mystisk kveler innsmurt i fett løs i byen (!).

THE GREASY STRANGLER fremstår som en skrudd John Waters-lignende drøm med sin merkverdige historie og sitt mildt sagt eksentriske persongalleri. Teamet, med regissør Jim Hosking i spissen og RINGENES HERRE-stjerna Elijah Wood blant produsentene, tøyer virkelig grenser her. Filmen er kanskje ikke for alle, men om dens surrealistiske bad taste-humor treffer deg, vil du ikke glemme den så lett.

Program: 
Originaltittel: 
THE GREASY STRANGLER
Regissør: 
Jim Hosking
Manus: 
Toby Harvard, Jim Hosking
Foto: 
Mårten Tedin
Skuespillere: 
Michael St. Michaels, Sky Elobar, Elizabeth De Razzo, Gil Gex
Spilletid: 
1 time 33 min
År: 
2016
Land: 
USA
Produsent: 
Daniel Noah, Andrew Starke, Ant Timpson, Josh C. Waller, Elijah Wood
Salg: 
SpectreVision
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Jim Hosking er en britisk regissør som startet sin karriere i MTV. I 2003 ble hans første kortfilm, LITTLE CLUMPS OF HAIR, vist på BBC. Kortfilmen RENEGADES ble vist på Sundance-festivalen i 2010. THE GREASY STRANGLER ble også vist der i 2016. Dette er hans første spillefilm.