Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

free_fire_trailer

Vi befinner oss i Boston, 1978. En stor våpenhandel mellom en gjeng fra IRA og en kjepphøy forhandler, skal finne sted i et forlatt varehus. En mellommann og noen ekstra muskler på laget, skal forsikre at avtalen gjennomføres uten problemer. Stemningen er amper og spenningen høy, men overleveringen ser ut til å gå glatt for seg – inntil det første skuddet avfyres, og et eksplosivt kaos av vold og beskyldninger bryter løs i kampen for å komme seg helskinnet ut med pengene i behold.

FREE FIRE er en overveldende action-thriller som tipper hatten sin til de klassiske krim-filmene fra 70-tallet, samtidig som den er moderne fortalt og utført. Full av action og bekmørk humor, og levert med knivskarp dialog og timing er den trolig et av årets mest originale og underholdende filmer i sjangeren.

Program: 
Originaltittel: 
FREE FIRE
Regissør: 
Ben Wheatley
Manus: 
Ben Wheatley, Amy Jump
Foto: 
Laurie Rose
Skuespillere: 
Cillian Murphy, Armie Hammer, Sharlto Copley, Brie Larson, Noah Taylor, Sam Riley
Spilletid: 
1 time 30 min
År: 
2017
Land: 
England
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
Andrew Starke
Salg: 
Selmer
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Ben Wheatley (f. 1972) er en britisk regissør. Han regisserte flere kortfilmer og TV-serier før sin spillefilmdebut DOWN TERRACE i 2009. Han har siden laget flere prisvinnende og kritikerroste filmer i Storbritannia, som SIGHTSEERS (som ble vist på TIFF 2014) og HIGH-RISE. FREE FIRE vant publikumsprisen «Midnight Madness» under filmfestivalen i Toronto.