Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

the_fits_official_trailer_1_2016_-_drama_hd

Kullsvart, flettet hår, senete kropp, definerte muskler, sterk vilje. Elleve år gamle Toni fra Cincinatti trener boksing sammen med storebroren sin, men kaster nysgjerrige blikk over på de selvsikre og forfengelige tenåringsjentene i dansegruppa Løvinnene. Like etter at Toni blir tatt opp i gruppa, blir flere av jentene rammet av mystiske anfall med uforklarlige krampetrekninger og besvimelser. Skyldes det stress? Nerver? Er det noe i drikkevannet? Og er det smittsomt? Mens Toni prøver å få grep om dansen, betrakter hun den tiltagende epidemien rundt seg med skepsis og fascinasjon.

Med sparsommelig dialog, men et ekspressivt lydbilde og et velkomponert visuellt blikk, presenterer THE FITS oss for Tonis verden. Filmen er full av energi, fysisk bevegelse og girl power, samtidig som det er noe dvelende og gåtefullt over fremstillingen av sykdommen blant ungjentene. En oppvekstskildring fra øverste hylle.

Originaltittel: 
THE FITS
Regissør: 
Anna Rose Holmer
Manus: 
Anna Rose Holmer, Lisa Kjerulff, Saela Davis
Foto: 
Paul Yee
Skuespillere: 
Royalty Hightower, Alexis Neblett, Da'Sean Minor, Lauren Gibson, Makyla Burnham, The Q-Kids Dance Team
Spilletid: 
1 time 11 min
År: 
2015
Land: 
USA
Produsent: 
Lisa Kjerulff
Salg: 
Pascale Ramonda
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Anna Rose Holmer er en amerikansk filmskaper og produsent. Etter å ha studert filmfoto ved New York University, har hun produsert og regissert dokumentarfilm. THE FITS er hennes første spillefilm, og er laget på lavt budsjett, gjennom et talentprogram i regi av Venezia-festivalen der filmen hadde sin premiere.