Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

fan_official_trailer_shah_rukh_khan

Alt livet til Gaurav dreier seg om, er megastjernen Aryan Khanna - absolutt alt. Gaurav avlegger sin egen form for pilegrimsreise til Mumbai for å feire heltens bursdag, sammen med tusenvis av andre fans. På mirakuløst vis får han faktisk møte stjernen, som viser seg å være ganske blasert etter å ha møtt et utall tilhengere gjennom sin karriere. Gaurav er knust, fornærmet og etter hvert forbannet. Med ett er hans besettelse snudd, han har blitt en stalker, besatt av å hevne seg på sitt store forbilde.

De kjente og kjære Bollywood-dansescenene er byttet ut med mesterlig koreograferte action-sekvenser skutt på hustakene i Dubrovnik (!). FAN er en nådeløs thriller med kun én eneste låt, det er som MISERY og KING OF COMEDY møter SPECTRE. Geléen i troikaen er at Bollywood-superstjernen Shah Rukh Khan spiller både stalkeren Gaurav og den stalkede Aryan. Aldersforskjellen på 25 år er det bare å se bort fra: Khan er kongen.

Program: 
Originaltittel: 
FAN
Regissør: 
Maneesh Sharma

Manus: 
Maneesh Sharma, Habib Faisal, Sharat Katariya
Foto: 
Manu Anand
Skuespillere: 
Shah Rukh Khan, Sayani Gupta, Yogendra Tiku, Deepika Amin
Spilletid: 
2 timer 18 min
År: 
2016
Land: 
India og
Kroatia
Produsent: 
Aditya Chopra, Padam Bushan, Aashish Singh
Salg: 
Yash Raj Films
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Maneesh Sharma er født og oppvokst i Delhi. Etter endte filmstudier på CalArts i Los Angeles flyttet han til Mumbai, hvor han fikk drømmejobben hos Yash Raj films; Indias største, mest suksessrike filmproduksjonsselskap.