Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

creative_control_-_official_trailer

Svart/hvitt-filmen CREATIVE CONTROL foregår i New York, fem minutter inn i framtiden. David – spilt av regissøren Benjamin Dickinson selv – er en overarbeidet, teknologi-forvirret reklamemaker, som arbeider med en markedsføringskampanje for en ny generasjon «Augmented Reality» – briller. 
På privaten har han et fastlåst forhold til kjæresten, yogainstruktøren Juliette. I misunnelse over bestevennens kjæreste, bruker han de nye Augmented Reality-brillene til å utforme en livaktig avatar av kvinnen han fantaserer om. Situasjonen eskalerer, og grensene mellom det offentlige, private og det imaginære blir utydelige. Fantasi og virkelighet viskes stadig mer ut.

Med et imponerende fotoarbeid og sterke skuespillerprestasjoner, er CREATIVE CONTROL en energisk beretning om det moderne mennesket og den innovative teknologien som stadig er i lynrask utvikling.

Program: 
Originaltittel: 
CREATIVE CONTROL
Regissør: 
Benjamin Dickinson
Manus: 
Micah Bloomberg, Benjamin Dickinson
Foto: 
Adam Newport-Berra
Skuespillere: 
Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill, Alexia Rasmussen, Reggie Watts, Gavin McInnes
Spilletid: 
1 time 37 min
År: 
2015
Land: 
USA
Produsent: 
Mark De Pace, Zachary Mortensen, Melody C. Roscher, Craig Shilowich
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Benjamin Dickinson ble født i Santa Monica, California, USA. Han er en skuespiller, regissør og forfatter, som også jobber med reklame. CREATIVE CONTROL, som av flere omtales som en sosial satire, er nominert til beste film ved Buenos Aires International Festival of Independent Cinema.