Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

christine_trailer

CHRISTINE er basert på den sanne historien om TV-reporteren Christine Chubbuck. Vi er i Sarasota, Florida på 1970-tallet. Christine arbeider som nyhetsreporter for den lokale tv-stasjonen, men drømmer om et bredere nedslagsfelt. Hun vil lage kvalitets-tv og brenner for reportasjer om sosial rettferdighet, men slipper ordentlig til. Særlig møter hun motstand fra sjefen som trenger mer sensasjonelle historier for å øke seertallene. Når eieren av kanalen kommer på besøk, begynner snart ryktene å gå om at han skal rekruttere utvalgte medarbeidere til en større nysatsning, og Christine, som i tillegg til faglige frustrasjoner sliter med depresjon, ser dette som sin store mulighet. Etter hvert blir spørsmålet hvor langt hun kommer til å gå for å bli sett.

Historien om Christine er fascinerende og tragisk på samme tid. Regissør Antonio Campos har laget et knallsterkt portrett av en ung kvinne i krise. Helt sentralt er Rebecca Halls ekstreme prestasjon i tittelrollen. Hun er Christine helt inn til beinet, og helt ut i fingertuppene.

Originaltittel: 
CHRISTINE
Regissør: 
Antonio Campos
Manus: 
Craig Shilowich
Foto: 
Joe Anderson
Skuespillere: 
Rebecca Hall, Michael C. Hall, Tracy Letts, Maria Dizzia, Timothy Simons
Spilletid: 
1 time 55 min
År: 
2016
Land: 
USA og
UK
Språk: 
Engelsk
Produsent: 
Craig Shilowich, Melody C. Roscher
Salg: 
Parkcircus
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Antonio Campos (f. 1983) er en regissør, produsent og manusforfatter fra USA. Han er født og oppvokst i New Yrk City. Campos er særlig kjent for filmene CHRISTINE (2016), SIMON KILLER (2012) og AFTERSCHOOL (2008).