Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

TIFF 2019 14.-20. januar

Språk

Hovedmeny

14.-20. januar 2019

Program 2017

the_age_of_shadows_official_trailer_1_2016_korean_drama_movie_hd

THE AGE OF SHADOWS er en intrikat fortelling fra Koreas tid under den japanske okkupasjonen, mot slutten av 1920-tallet. Den koreanske opprørsbevegelsen forsøker å smugle sprengstoff til Seoul for å destruere viktige japanske utposter. Vi følger en tidligere opprører, nå sjef i det japanske politiet, som går undercover for å avsløre bevegelsen. Men har han egentlig valgt rett side? Oppdraget utvikler seg til en halsbrekkende katt og mus-lek.

Jee-woon Kim har laget en finpolert og nervepirrende thriller med et godt øye for detaljer. Lik hans tidligere filmer er også THE AGE OF SHADOWS stilren og velkomponert, og regissørens smak for det voldelige kommer tydelig til syne. Filmen er en hyllest til fordums helter og deres omfattende offer for Koreas selvstendighet.

Originaltittel: 
MIL-JEONG
Regissør: 
Kim Jee-woon
Manus: 
Jee-woon Kim
Foto: 
Ji-yong Kim
Skuespillere: 
Song Kang-ho, Gong Yoo, Han Ji-min
Spilletid: 
2 timer 20 min
År: 
2016
Land: 
Sør-Korea
Produsent: 
Choi Jeong-hwa, Jin-sook Lee
Salg: 
Finecut
Aldersgrense : 
15
Director info: 
Kim Jee-woon (f. 1964) fra Seoul er en av vår tids største eksportører av sørkoreanske thrillere. Han står bak hypervoldelige og stiliserte godbiter som A TALE OF TWO SISTERS, A BITTERSWEET LIFE, THE GOOD THE BAD AND THE WIERD samt knyttneveslaget I SAW THE DEVIL. I 2013 ble THE LAST STAND med Arnold Schwarzenegger hans Hollywood-debut.