TIFF 2018 15.-21. januar

Vennligst vent, logger deg inn ...
Du er ikke innlogget

Språk

Hovedmeny

15.-21. januar 2018

Partnere

Mydland AS

Verdensteateret i Tromsø var knappe 4 år da bedriften H. Mydland så dagens lys i 1920. Både bedriften og kinoen skulle vise seg å være av meget god holdbarhet og i dag drives bedriften av fjerde og femte generasjons Mydland, mens kinoen fortsatt er visningssted for kvalitetsfilm. TIFF og Mydland har funnet hverandre i et matnyttig samarbeid, med felles mål om å skape delikate rammer rundt en flott og viktig filmfestival. En hel ukes fryd for både hode, hjerte og gane i lokalt, nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Telenor

Telenor er en av verdens raskest voksende mobiloperatører og har samarbeidet med Tromsø Internasjonale Filmfestival siden 2006. Telenor bidrar blant annet med TIFF’s tjenester for mobiltelefon under festivalen. Telenor er også Nordens største distributør av TV-tjenester, og de har en sterk posisjon i det voksende skandinaviske bredbåndsmarkedet. Telenor er delt inn i tre forretningsområder; mobilvirksomheter i 12 land, og fastnett- og kringkastingstjenester i Norden. De har hovedkontor i Norge og er børsnotert ved Oslo Børs.

Ishavskraft

Ishavskraft er landsdelens største kraftleverandør, indirekte eid av folket i de to nordligste fylkene. Selskapet selger fornybar energi til næringsliv og privatkunder i hele landet. I tillegg forvalter Ishavskraft konsesjonskraft for en rekke kommuner og fylkeskommuner og bistår kundene med å bruke energien sin mer effektivt. Selskapet har vunnet den nasjonale Kundeserviceprisen to år på rad og har også tatt initiativet til utbygging av en nasjonal infrastruktur for hurtiglading av elbiler. Ishavskraft er en samfunnsengasjert og synlig leverandør av fremtidsrettede energiløsninger med et sterkt miljøengasjement.

Nordnorsk Filmsenter

NNFS er en tilrettelegger for filmproduksjon i Nord-Norge innenfor områdene utvikling og produksjon av kort- og dokumentarfilm og skal bidra til kompetanseheving i filmmiljøet.

Vi skal være en tilgjengelig, synlig og tydelig tilrettelegger for filmmiljøet i Nordland, Troms og Finnmark.

Hovedmålgruppa for vår virksomhet er den profesjonelle delen av filmbransjen i de tre nordligste fylkene. Vi har også et ansvar for arbeid rettet mot unge talenter. Nordnorsk Filmsenter er landets eldste regionale filmsenter og ble etablert som AS i 1981 etter to års interimdrift. Filmsenterets administrasjon ligger i Tromsø.

Tank Design

Tank Tromsø har siden oppstarten i 2002 jobbet for en rekke store og små aktører, både lokalt og nasjonalt. Vi har en forkjærlighet for å jobbe med kulturkunder, samtidig som pakningsdesign for kortreist mat og drikke alltid har vært et område vi brenner for.

I tillegg har vi solid erfaring innen digitale løsninger, noe som er stadig viktigere for oss og kundene våre. Dyktige folk har kommet til fra hele landet (og utlandet), og i dag er vi 9 designere på jobb i Storgata.

Tank har samarbeidet med TIFF siden 2007, og sørger for utforming av alt materiell, trykksaker og internettsider.

Serit IT-partner

Serit IT Partner Tromsø er en nordnorsk kompetanseleverandør til det nordnorske markedet. Vi er opptatt av å være lokalt til stede for våre kunder, med riktig og tilgjengelig kompetanse. Dette for å yte god service og skape en langsiktig relasjon med våre kunder. Vi arbeider med leveranse av komplette IKT-løsninger mot bedrifter og offentlig forvaltning. Vårt fokus på forretningsforståelse skal sørge for at våre kunders IKT-løsninger gir lønnsomhetsforbedringer og nye forretningsmuligheter. Driftsløsninger, portalløsninger og programutvikling, maskin- og programvaresalg, samt generelle konsulenttjenester er våre forretningsområder. Vårt samarbeid med Serit IT Partner-kjeden gir oss en størrelse som sikrer oss og våre kunder bred kompetanse og de beste betingelsene.

Ramsalt

Ramsalt er et webutviklingsbyrå basert i Tromsø. Firmaet har spesialisert seg på Drupal, et markedsledende publiseringssystem basert på fri programvare, brukt av White House, Amnesty Internation, MTV, TIFF, The Economist og mange andre.

Ramsalts visjon er å hjelpe kunden på best mulig måte å nå sine mål på Internett. Det være seg et budskap som skal ut eller et produkt som skal selges. Det innebærer at løsningens design, brukervennlighet, publiseringsløsning, søkemotoroptimalisering og sosial mediastrategi skreddersys etter kundens mål.

Ramsalt Lab er ambassadører for fri programvare og er aktive i større fri programvare-miljøer verden over. På den måten er Ramsalt en organisasjon med et stort nettverk av utviklere rundt seg.

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge er offisielt festivalhotell og bransjekro for Tromsø Internasjonale Filmfestival.

The Edge åpnet 01.mai 2014 og er Tromsøs største kongress- og konferansehotell. Med den fantastiske restauranten Kitchen & Table Tromsø, er The Edge er naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris. Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. The Edge er en levende møteplass i byen, og i 11.etasje ligger det en perle; Tromsøs eneste skybar! 

TIFF er veldig glade for samarbeidet med The Edge, hotellet har både konferansefasiliteter, gode arenaer for eventer og fester, og ikke minst romkapasitet til våre mange tilreisende gjester og festivaldeltagere. Under festivalen fylles hotellet med gjester, frivillige, stab og bransje fra TIFF, og dette er stedet å gå om du lurer på noe under TIFF.

Coop Nord

Coop Nord driver 71 butikker i 22 kommuner i Troms, Ofoten og Lofoten. Vi er markedsleder på dagligvarer i flere av kommunene. Vi har i hovedsak følgende butikkonsepter; Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, Coop Obs! Hypermarked, Coop Obs! Bygg og Coop Byggmix. Coop Nord er et samvirkelag som eies av over 82.000 medlemmer, og våre medlemmer får kjøpeutbytte på all sin handel i våre butikker. Vi har også mange andre medlemsfordeler som man kan finne informasjon om på www.coop.no. Coop Nord har mer enn 1000 ansatte og er en av landsdelens største arbeidsgivere. I 2012 hadde vi en omsetning på om lag 2,71 mrd. kroner. Coop Nord eier også kjøpesentrene Jekta Storsenter i Tromsø, Sjøkanten senter i Harstad, Støa på Lyngseidet, Lofotsenteret på Leknes, og Domus sentrene på Andselv, Setermoen og Finnsnes. Velkommen til trivelig handel i en av våre butikker! Vil du også bli medlem? Meld deg inn på www.coop.no eller i nærmeste butikk i dag!

Mack

Macks Ølbryggeri er verdens nordligste bryggeri og har vært Nord-Norges stolthet i over 135 år. I 2012 åpnet Mack dørene til Norges mest moderne og miljøvennlige bryggeri, og de gamle produksjonslokalene i Tromsø by har fått et nytt liv i Ludwig Mack Brygghus.

De gamle kjellerne fra 1877 forteller bryggeriets historie, og i Ølhallens tradisjonsrike lokaler kan du fortsatt smake deg gjennom et bredt utvalg av øl fra bryggeriets egen produksjon. Tar du turen innom Kjeller 5 kan du også få kjøpe med deg spennende produkter og flotte gavepakninger.

Ludwig Mack Brygghus byr på unike opplevelser i godt vertskap.

«Velkommen til oss!»

Hålogaland Teater

Hålogaland Teater er Tromsø og Nord-Norges eget teater og flyttet i 2005 inn i et nytt teaterbygg i nydelige omgivelser ved sjøkanten ved Tromsø sentrum. Teatret er arena for de store hendelsene og viser alt fra storslåtte forestillinger på Scene Vest til intime fremvisninger på Scene Øst. Her får barn og voksne oppleve aktuelt teater hvor opplevelsen står i sentrum. Hålogaland Teater ønsker publikum på TIFF velkommen til oss for å se film og oppleve nyskapende teater.

Norges arktiske studentskipnad

Norges arktiske studentsamskipnad (Samskipnaden) er en velferdsorganisasjon for studentene ved UiT Norges arktiske universitet (UiT). Bedriften har 300 ansatte. Gjennom tilbud om boliger, barnehager, spisesteder, bokhandel, rådgiving, idrettshall og studenthus, skal Samskipnaden bidra til at studenter i Tromsø, Alta, Hammerfest og Svalbard får ei god studietid.

Jekta Storsenter

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping! Her kan du finne alt fra klær, interiør, legesenter, kiropraktorer, vinmonopol og andre spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø! Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks. 

Du finner alltid det du trenger på Jekta Storsenter, det er gratis parkering, gode bussforbindelser og kun fem minutter unna flyplassen. 

 

Biltrend

TIFF leier biler fra Biltrend for transport av filmer, utstyr og folk før og under festivalen. Biltrend ligger på fastlandet, 2 km sør for Tromsøbrua , og er forhandler av Hyundai, Mazda, Ford og Yamaha. I tillegg til nye biler, selger Biltrend også brukte biler, motorsykler, snøscootere, båter etc. De er koblet til Sixt Bilutleie og kan tilby leiebiler for et gunstig pris.

Biltrend har også en tydelig miljøvennlig profil, noe TIFF er veldig stolte av!